Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δ.Σ.Κορυδαλλού – Κυριακή 5-12-2021 και ώρα 11.00 π.μ.

Αξιότιμοι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού,

η πολύχρονη παρουσία των Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων  μέσα στα σχολεία και ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, έχει δώσει δείγματα δημιουργικής συνεργασίας  μεταξύ γονέων, σχολείου  και  τοπικής  αυτοδιοίκησης,  με σημαντικά αποτελέσματα στην καλή λειτουργία των σχολείων.

Είναι πολύ σημαντική η παρουσία όλων σας,  προκειμένου να υπάρχει στο σχολείο ένας δραστήριος και ενεργός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Έπειτα από την μη διεξαγωγή της  Γενικής Συνέλευσης, από τον απερχόμενο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, εξαιτίας έλλειψης απαρτίας, όπως ορίζει το καταστατικό, τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου σας κοινοποιούν, για ενημέρωση σας, τον διοικητικό απολογισμό για τα έτη 2019-2021, όπως αυτός επρόκειτο να παρουσιαστεί στη ΓΣ του συλλόγου, καθώς και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων 1566/1985 και 4415/2016, σας καλώ σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, την Κυριακή 5-12-2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού (είσοδος από Ησιόδου 25).

Την ημέρα αυτή θα αναδειχτεί και η τριμελής εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές ανάδειξης νέων οργάνων Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Ένωση Γονέων και την Ελεγκτική Επιτροπή θα κατατεθούν στην εφορευτική επιτροπή, από 6/12/21 έως και 12/12/21. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία, για την οποία θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Παρακαλείσθε για την τήρηση όλων των προβλεπομένων εκ του νόμου υγειονομικών μέτρων.

Η Διευθύντρια

Δήμητρα Κωτσιανούλη

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση