Επικοινωνία Εκπαιδευτικών με Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών/μαθητριών

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, μαθητές/μαθήτριες του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, έχουν επιλέξει τις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης που θα χρησιμοποιήσουν – αν και κανένα τεχνικό μέσο δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δια ζώσης διδασκαλία κι επικοινωνία δασκάλου και μαθητή. Με υπευθυνότητα προσπαθούν να στηρίξουν τη μαθησιακή διαδικασία, δημιουργώντας τις δικές τους “ψηφιακές τάξεις”. Παρά τα σημαντικά τεχνικά προβλήματα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, τα οποία αντιμετωπίσατε κι εσείς στην προσπάθειά σας να εγγραφείτε, είναι έτοιμοι να “προσκαλέσουν” τους μαθητές/μαθήτριες στις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης που επέλεξαν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σταδιακά θα ενημερώνεστε με προσωπικό email για την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης που έχει επιλέξει ο/η δάσκαλος/α του παιδιού σας και θα κληθείτε να κάνετε την εγγραφή του παιδιού σας στην αντίστοιχη πλατφόρμα με τα στοιχεία εγγραφής του στο ΠΣΔ.

Κατόπιν προτροπής της συντονίστριας εκπαίδευσης (σχολική σύμβουλος γενικής εκπαίδευσης) του σχολείου μας, οι δάσκαλοι/ες του τμήματός σας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας και στα προσωπικά σας email, μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και στις Πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης.

 

Αύριο (25 Μαρτίου 2020) γιορτάζουμε τη μεγάλη μέρα του Ελληνισμού.

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες σας!

Από τη Διεύθυνση

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση