Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Τελετή αποφοίτησης ΣΤ’ τάξης 2019-20

Καλωσορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός παραθύρου επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας αλλά και με την τοπική κοινωνία.

Προσδοκούμε ο διαδικτυακός μας χώρος να αποτελέσει πηγή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες της σχολικής μας μονάδας.

Πρόσφατα σχόλια

  Kατηγορίες

  Τελετή αποφοίτησης ΣΤ’ τάξης 2019-20

  Την τελευταία μέρα του διδακτικού έτους, την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, στις 10:00, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μια ολιγόλεπτη τελετή αποχαιρετισμού των μαθητών/τριών της τάξης, με παράδοση αντιγράφων των Απολυτηρίων, καθώς και κάποιων αναμνηστικών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Μαθητές της Ε’ τάξης, με μικρά ποιήματα και με τη συνοδεία τραγουδιών «ξεπροβόδισαν» και αποχαιρέτησαν τα παιδιά της ΣΤ’, την τελευταία μέρα τους στο Δημοτικό.

      

  Τα παραπάνω βέβαια πραγματοποιήθηκαν με την τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, όπως προβλέπεται και από την απόφαση Αριθ. 72350/ΓΔ4, ΦΕΚ 2254/11-6-2020, που επιτρέπει «κατ’ εξαίρεση…τη διεξαγωγή τελετών αποφοίτησης σε ανοιχτό χώρο, με συμμετοχή μόνο των μαθητών, γονέων/κηδεμόνων και εκπαιδευτικών, τηρώντας την απόσταση του ενάμισι (1,5) μέτρου και λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός…».

  Η τελετή απευθυνόταν στο σύνολο των μαθητών/τριών της ΣΤ’, δηλαδή ακόμα και σε όσους δεν παρακολουθούσαν μαθήματα το τελευταίο διάστημα.

  Η δασκάλα της τάξης κ. Βάσω Αντωνιάδου,  και ο Δ/ντής εκ μέρους του προσωπικού του σχολείου, ευχήθηκαν στα παιδιά καλή πορεία στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, στο Γυμνάσιο, και παρευρισκόμενοι γονείς και μαθητές/τριες αποχαιρετίστηκαν για το καλοκαίρι.

   

   

   

   

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση