Διδασκαλία Β΄Ξένης Γλώσσας στο Δημοτικό Σχολείο

 

Aγαπητοί γονείς των μαθητών και των μαθητριών της Δ΄ Τάξης

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει της εγκυκλίου που λάβαμε με θέμα ΕΞΕ – 38300 – 2020 – Διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021 – Έκδοση 3 θα πρέπει να συμπληρώσετε δήλωση προτίμησης Β΄ Ξένης Γλώσσας(Γαλλικής ή Γερμανικής) που θα διδάσκεται το παιδί σας στην Ε΄τάξη και στην ΣΤ΄ Τάξη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος διδασκαλίας της Β΄ Ξένης Γλώσσας είναι 12.

Ακολουθεί το έντυπο δήλωσης της Β΄Ξένης Γλώσσας το αποστέλλουμε άμεσα και σας παρακαλούμε να το συμπληρώσετε, να το υπογράψετε και να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου mail@9dim-iliou.att.sch.gr τις επόμενες ημέρες. Το έγγραφο θα πρέπει να αποσταλεί αφού το σαρώσετε(σκανάρετε) για να φαίνεται η υπογραφή σας.

Εάν δυσκολεύεστε να  αποστείλετε τη δήλωση ηλεκτρονικά παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2105019461  για να οργανώσουμε την επίσκεψή σας στο σχολείο.

Με εκτίμηση

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Ο/Η υπογεγραμμένος/-η ……………………………………………………………………..…, γονέας του μαθητή/-τριας…………………………………………………………………. της ……………..τάξης του ……………………………………………….Δημοτικού Σχολείου …………………………
ΔΗΛΩΝΩ
Η Β’ ξένη γλώσσα που επιθυμώ να παρακολουθήσει το παιδί μου στην ……… τάξη  για το σχολικό έτος 2020-2021 είναι:
α. Γαλλική Γλώσσα
β. Γερμανική Γλώσσα
…../…../2020
Ο/Η ΔΗΛΩΝ/-ΟΥΣΑ

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός, αλλά μπορείτε να κάνετε trackbacks και pingbacks.