Ανακοίνωση για τη λειτουργία του λεβητοστάσιου

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 12:08 πμ |

Aγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από έγγραφο που εστάλη από το Τμήμα Ελέγχου και Κατασκευών της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Δόμησης Αιγάλεω,κρίθηκε αναγκαία η διακοπή της λειτουργίας του λεβητοστασίου του σχολείου μας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, ο χώρος του λεβητοστασίου παρουσιάζει επικινδυνότητα από άποψη ασφαλείας κατά του πυρός.

Για το λόγο αυτό και μέχρι να ολοκληρωθούν τα προτεινόμενα έργα,που ήδη έχουν ξεκινήσει από τις υπηρεσίες του Δήμου Ιλίου, δε θα λειτουργήσει το λεβητοστάσιο.

Το σχολείο μας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθούν τα έργα το συντομότερο, να γίνει άρση της επικινδυνότητας και να λειτουργήσει το λεβητοστάσιο κανονικά.

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 2:32 πμ |

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου υλοποιήθηκε στο σχολείο μας το εγκεκριμένο πρόγραμμα «Βουτιά στον κόσμο του Βιβλίου».Στόχοι του προγράμματος είναι η ενίσχυση του σεβασμού και της αγάπης για το βιβλίο, η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης, η καλλιέργεια της δημιουργικής γραφής και η αισθητική αγωγή. 

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν οι μαθητές της  Γ΄2 τάξης. 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε δημιουργικές δραστηριότητες με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και της δημιουργικής γραφής καθώς  και τη γνωριμία  με την τέχνη της βιβλιοδεσίας

Το πρόγραμμα παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και με ανυπομονησία  αναμένουμε την υλοποίησή του και σε άλλα τμήματα του σχολείου μας.

Σχετική εικόνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΣΤΙΣ 08-01-2019

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Τρίτη, 8 Ιανουάριος 2019 2:17 πμ |

Αγαπητοί γονείς,αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί μαθητές,

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο fb του Δήμου Ιλίου, λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης εντός της πόλης, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

https://www.facebook.com/DimosIliou/?__tn__=kCH-R&eid=ARCEma2CkOFRBdVchCMXS1m1-kc7PtKQlfTCxGYxARSJDPIfnJdrx1p3tnFUzqPLBwJhD0DENZun3VBq&h

Αποτέλεσμα εικόνας για χιονι σχολεια

 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Τρίτη, 8 Ιανουάριος 2019 2:08 πμ |

  Aγαπητοί γονείς,αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

 Ευχόμαστε να είναι καλό και δημιουργικό το 2019 με υγεία,πρόοδο και αγάπη!!

«Το Λιμάνι της Καλαμάτας»Κ.Παρθένης

 

Χριστουγεννιάτικες ευχές!!

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 2:11 πμ |

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση χαράς και αγάπης!!

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 2:09 πμ |

Το απόγευμα της  Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου  γιορτινή ατμόσφαιρα,χαρά και αγάπη πλημμύρισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου!!!

Μια υπέροχη έκθεση δημιουργιών των μαθητών μας στόλιζε το χώρο, παραδοσιακά τραγούδια ακούγονταν, χριστουγεννιάτικες εικόνες προβάλλονταν και νόστιμα γλυκά  και ροφήματα προσφέρονταν από τους γονείς των μαθητών μας με αγάπη!!!

Οι μαθητές παρουσίαζαν τα έργα τους με περηφάνια, οι γονείς τα θαύμαζαν και καμάρωναν τα παιδιά τους!!!

Τα έργα φτιάχτηκαν  με αγάπη από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας!!!

Οι μαθητές με ενθουσιασμό πρόσφεραν τα έργα τους  στους γονείς τους!!!

Οι γονείς με την ευκαιρία της Εορτής των Χριστουγέννων, θέλοντας να καλλιεργηθεί στα παιδιά το πνεύμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας  έκαναν μια  δωρεά στο Ίδρυμα «Θεοτόκος»!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στην  ζεστή εκδήλωση αγάπης του σχολείου μας!!

  


Xριστουγεννιάτικες ημέρες στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2018 1:38 πμ |

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το σχολείο μας  στολίστηκε γιορτινά από τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς!! Δεντράκια και αγγελούδια,  ελαφάκια και αστέρια στολίζουν τις αίθουσες και τα γραφεία! Παραδοσιακά κάλαντα ακούγονται στις τάξεις και χαρούμενα γιορτινά τραγούδια αντηχούν στα διαλείμματα!!

Σε όλες τις αίθουσες επικρατεί ενθουσιασμός και δημιουργικότητα!!    !

 

 

 

 

 

 

Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα!

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Σάββατο, 8 Δεκέμβριος 2018 2:16 πμ |

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στολίστηκε  με τη βοήθεια των μαθητών του Ολοήμερου το όμορφο δέντρο στην είσοδο του Γραφείου μας!!Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους!!

 

Όμορφα Δέντρα  στολίστηκαν και στολίζονται και στις αίθουσες διδασκαλίας!! Οι μαθητές χαίρονται και περιμένουν με ανυπομονησία τις Χριστουγεννιάτικες Διακοπές!!

Οι μαθητές μας μαθαίνουν ένα νέο παιχνίδι

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Σάββατο, 8 Δεκέμβριος 2018 1:59 πμ |

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου,στο πλαίσιο των δράσεων για την ημέρα ευαισθητοποίησης για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες,  επισκέφτηκαν το σχολείο μας μαθητές από το Ειδικό Γυμνάσιο Αθηνών με τους εκπαιδευτικούς τους που ασχολούνται με το παιχνίδι  BOCCIA.

Οι μαθητές ήρθαν με σκοπό να γνωριστούν με τους μαθητές μας των  Ε1,Ε2,Ε3 , να παρουσιάσουν το αγαπημένο τους παραολυμπιακό άθλημα BOCCIA , και να παίξουν μαζί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Οι μαθητές  αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, παρακολούθησαν με προσοχή, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, έμαθαν τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και έπαιξαν μία παρτίδα μαζί τους.

Οι επισκέπτες μας χάρηκαν πολύ,συνομίλησαν με τους μαθητές μας και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Στο τέλος τους ευχαριστήσαμε για την επίσκεψη και τους ευχηθήκαμε Καλή Πρόοδο και Καλές Γιορτές!!

Ευαισθητοποίηση των Γονέων στην Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου

Κάτω από: Ανακοινώσεις | 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ
Σάββατο, 8 Δεκέμβριος 2018 1:47 πμ |

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 7.00μ.μ., πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εκδήλωση ευαισθητοποίησης των Γονέων σε Θέματα Ασφαλούς Χρήσης  του Διαδικτύου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.  Την ενημέρωση έκανε εξειδικευμένο στέλεχος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Η παρουσίαση είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί ενημέρωσε τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν για όλους τους κινδύνους που κρύβονται στην κακή χρήση του διαδικτύου.

Οι γονείς παρακολούθησαν με προσοχή,έκαναν ερωτήσεις και προβληματίστηκαν πολύ για το θέμα καθώς όλοι βλέπουμε τα παιδιά να είναι πολύ εξοικειωμένα με την τεχνολογία και θα πρέπει να ενημερωθούν εγκαίρως  για τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο.

Στο τέλος της ομιλίας ο εισηγητής συμβούλεψε τους γονείς να έχουν πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά τους και να ασκούν γονικό έλεγχο στις δράσεις τους στο διαδίκτυο.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ασφαλεια διαδικτυο

Επόμενη Σελίδα: »