Τα αστέρια των ευχών

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, καθώς  υλοποιήθηκε ,  η δράση “Τα αστέρια των ευχών”στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας στο Make a wish-Kάνε μια ευχή Ελλάδος.

Δεκατέσσερα χρυσά και ασημένια μπαλόνια σε σχήμα αστεριού, ταξίδεψαν τις ευχές των μαθητών μας στο γαλανό ουρανό του Ιλίου. Κάθε τμήμα του σχολείου μας είχε το δικό του μπαλόνι -αστέρι και σκέφτηκε τη δική του ευχή. Στον μεγάλο κεντρικό αύλειο χώρο οι μαθητές μας με τη φροντίδα των εκπαιδευτικών έκαναν όμορφους σχηματισμούς κατά τμήμα  κρατώντας τα χέρια των συμμαθητών τους  και το μοναδικό αστέρι με ευχή της ομάδας τους. Κάθε ομάδα, με μεγάλη προσοχή και προσήλωση,  φώναξε με μια φωνή την ευχή του!! Παιδικές φωνές  με ευχές για Ειρήνη,Αγάπη, Φιλία , Υγεία και Καλές Γιορτές αντήχησαν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου!!Όταν ακούστηκαν όλες οι ευχές, τα μάτια στράφηκαν στον ουρανό γιατί ήρθε η στιγμή για την απογείωση των δεκατεσσάρων μπαλονιών-αστεριών!!Τριακόσιες φωνές ταυτόχρονα ενώθηκαν φωνάζοντας “Χρόνια Πολλά”και τριακόσια ζευγάρια μάτια στράφηκαν στον ουρανό για να δουν τις ευχές να απογειώνονται και να ταξιδεύουν  στον Αττικό ουρανό!!

Ήταν πραγματικά όμορφη η  εικόνα και δυνατό το αίσθημα που μοιραστήκαμε στην αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου!!Ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν οι ευχές των μαθητών μας  και να βιώνουμε συχνά τόσο όμορφες και ζεστές στιγμές στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου!!

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός, αλλά μπορείτε να κάνετε trackbacks και pingbacks.