Από το σταφύλι στο κρασί

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου οι μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων  του σχολείου μας, επισκέφτηκαν έναν αμπελώνα και πήραν μέρος σε δράσεις που είχαν στόχο να μάθουν τα παιδιά  πώς φτιάχνεται  το κρασί.

Είχαν την ευκαιρία να μαζέψουν σταφύλια,να τα πατήσουν, να δουν τους σχετικούς χώρους, και στο τέλος να δοκιμάσουν  νόστιμα παραδοσιακά προϊόντα όπως σταφίδες,μουστοκούλουρα και μουσταλευριές.

Όταν επέστρεψαν  στο σχολείο διηγήθηκαν με ενθουσιασμό τις εμπειρίες τους και έφτιαξαν υπέροχες ζωγραφιές!

Αποτέλεσμα εικόνας για τρυγος αμπελιΑποτέλεσμα εικόνας για τρυγος αμπελι

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός, αλλά μπορείτε να κάνετε trackbacks και pingbacks.