Την Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2025, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τη διοργάνωση ανέλαβαν ο μουσικός κ. Γεωργαλής Νεκτάριος, η θεατρολόγος κ. Ματράκα Δέσποινα και ο δάσκαλος κ. Λασπάς Αθανάσιος.
Στη γιορτή συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και συγκινητική ατμόσφαιρα. Μέσα από μουσική, θεατρικά δρώμενα και αφηγήσεις, τιμήσαμε τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης και ζωντανέψαμε το μήνυμα της ελευθερίας και της εθνικής υπερηφάνειας.
Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε και με την παρουσία φοιτητών, που συμμετείχαν ενεργά, συμβάλλοντας στη μοναδική εμπειρία που μοιραστήκαμε όλοι μαζί.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία και την υλοποίηση της γιορτής, καθώς και όσους παρευρέθηκαν, δίνοντας ζωή σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για το σχολείο μας!
Χρόνια πολλά!







