ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Aγαπητοί γονείς,

Όσοι μπορείτε να κάνετε self test  στο παιδί σας, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

  1. To τεστ γίνεται την Κυριακή και την Τετάρτη κάθε εβδομάδα.
  2. Για να κάνουμε το τεστ ακολουθούμε τις οδηγίες που βρίσκονται στη συσκευασία ή στο βιντεάκι που βρίσκεται στην ιστοσελίδα self-testing.gov.gr
  3. Καταχωρούμε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr
  4. Ενημερώνουμε τον Διευθυντή του Σχολείου, στέλνοντας αμέσως e-mail στο Σχολείο 9dimeida@sch.gr  στο οποίο αναφέρουμε το επώνυμο, το όνομα του μαθητή και τη λέξη ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
    • π.χ.   Παπαστεφάνου  Λουκάς  ΑΡΝΗΤΙΚΟ
  5. 5. Ο Διευθυντής μόλις το ανοίξει θα σας  στείλει απάντηση στο e-mail το οποίο χρησιμοποιήσατε  (Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε  το e-mail  που δηλώσατε στο Σχολείο). Στη συνέχεια ομαδοποιεί τις απαντήσεις και αριθμητικά τις  διαβιβάζει στην Α’  Διεύθυνση Π.Ε. Αθηνών.

Σε περίπτωση ΘΕΤΙΚΟΥ αποτελέσματος επικοινωνήστε άμεσα οποιαδήποτε ώρα και στιγμή στο κινητό τηλέφωνο  με  τον Διευθυντή του Σχολείου.

Όσοι γονείς δε διαθέτουν e-mail , κάθε Δευτέρα και Πέμπτη  το πρωί ενημερώνουν τηλεφωνικά τον Διευθυντή στο τηλέφωνο του Σχολείου: 210-77 98704.

Σας υπενθυμίζουμε ότι εάν κάποιο μέλος της  οικογένειάς σας βρεθεί θετικό στο τεστ του κορωνοϊού, παρακαλούμε να ειδοποιήσετε άμεσα το σχολείο. Σε περίπτωση που το σχολείο είναι κλειστό να ενημερώσετε τον Διευθυντή στο κινητό του τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή διαπιστωθεί.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εάν το παιδί σας παρουσιάσει βήχα ή καταρροή ή πονόλαιμο ή μπούκωμα ή δέκατα ή άλλο σύμπτωμα να παραμείνει στο σπίτι και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει το Σχολείο μας  ανοιχτό με πλήρες ωράριο λειτουργίας, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ καθώς και τον σχολαστικό καθαρισμό όλων των χώρων.

Αφήστε μια απάντηση