ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Παρακάτω σας παραθέτω τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον μήνα Μάρτιο. Έχει επίσης ενημερωθεί η ενότητα Ημερολόγιο Σχολικής Ζωής στο ιστολόγιο του σχολείου. Θα χαρούμε να σας δούμε!!

03/03/2024: Αποκριάτικη Γιορτή Συλλόγου Γονέων στο 9ο ΔΣ Χαλανδρίου στις 11:00.

06/03/2024: Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, δράση με τίτλο «Σπάμε τη Σιωπή, Ενώνουμε τις Φωνές μας Ενάντια στη Βία και στον Εκφοβισμό», που διοργανώνεται από το Δίκτυο Σχολείων Σχολικής Διαμεσολάβησης και τη Σχολή Επιστημών Αγωγής, Τμήμα Νηπιαγωγών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η δράση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον προαύλιο χώρο και εκτός με τη μορφή πορείας ως την πλατεία Ελ. Κιοσέ, Χαλάνδρι. Στη δράση συμμετέχουν οι μαθητές της Δ τάξης κατόπιν γονικής συγκατάθεσης και θα γίνει παρουσία γονέων κατά τη διάρκεια της πορείας και στη συγκέντρωση στην πλατεία. Ώρα 10:00-12:00. 

08/03/2024:  Βιωματικό Εργαστήριο: Μιλώντας για την Οριοθέτηση, στο αμφιθέατρο του σχολείου Ζαλόγγου 17, ώρα 19:00. Στο βιωματικό εργαστήριο θα συμμετέχουν οι μαθητές του Δ1 τμήματος κατόπιν γονικής συγκατάθεσης. Ομιλήτρια κ. Νούλα Φωτεινή, σχολική ψυχολόγος. Το θεατρικό δρώμενο θα συντονίζει η κ. Σβεντζούρη Ευσταθία, θεατρολόγος.

10/03/2024: 1ο Μαθητικό Καρναβάλι του Δήμου Χαλανδρίου. Πλατεία Φλύας, στις 12:00.

Εκ της Διευθύνσεως

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση