ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αγαπητοί γονείς,

Σας υπενθυμίζω πως η σημερινή είναι η καταληκτική ημερομηνία για την επικαιροποίηση της εγγραφής των μαθητών στο ολοήμερο πρόγραμμα. Ως εκ τούτου μέχρι αύριο το αργότερο θα πρέπει όσοι γονείς δεν έχουν συμπληρώσει την σχετική αίτηση, που έχει μοιραστεί έντυπα στους μαθητές, αλλά μπορείτε να την αναζητήσετε και στα χρήσιμα έντυπα στο  ιστολόγιο του σχολείου, να προβούν στην άμεση συμπλήρωσή της.

Σας υπενθυμίζω πώς: “Επισημαίνεται ότι η φοίτηση των μαθητών/τριών του Ολοήμερου Προγράμματος διακόπτεται όταν ο/η μαθητής/τρια συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες, οι οποίες δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση, όταν ο γονέας/κηδεμόνας ζητήσει τη διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή όταν ο γονέας/κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του/της μαθητή/τριας κατά το 2ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου (εδαφ. θ’, παρ. 16, κεφ. Α. άρθ. 11, ΠΔ 79/2017Α΄109) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.” Συνεπώς αν δεν προβείτε στην επικαιροποίηση της εγγραφής των μαθητών/τριων στο ολοήμερο πρόγραμμα δύναται να διαγραφούν.

Εκ της Διευθύνσεως

 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Δράσεις Συλλόγου Διδασκόντων και Συλλόγου Γονέων

  • 3/12/2023: Στολισμός του σχολείου από παιδιά και γονείς. Πρωί Κυριακής . ( Σύλλογος Γονέων)
  • 5/12/2023: Επιμορφωτικό σεμινάριο στην Πυρασφάλεια – Πυροπροστασία από τον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό για εκπαιδευτικούς και γονείς, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 19:00μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. (Διεύθυνση και Σύλλογος Διδασκόντων)
  • 13/12/2023-22/12/2023: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της ΣΤ τάξης του δημοτικού με την συμμετοχή της Α τάξης, εντός του σχολικού ωραρίου, στα διαλείμματα και κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής του Συλλόγου Γονέων. ( Σύλλογος Διδασκόντων-Σύλλογος Γονέων)
  • 14/12/2023: Επιμορφωτική Συνάντηση με Γονείς-Εκπαίδευση Γονέων, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30. Διοργανώνεται από την διευθύντρια του σχολείου.
  • 16/12/2023: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου Γονέων. (Απόγευμα Σαββάτου)
  • 20/12/2023: ΒΑΘΜΟΙ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 13:15-14:00μμ, ημέρα Τετάρτη στις προκαθορισμένες αίθουσες του σχολείου. Για τον μήνα Δεκέμβριο η ενημέρωση των γονέων για την επίδοση των μαθητών θα γίνει την ημέρα των βαθμών από όλους του δασκάλους των τάξεων και όχι στις αναρτημένες ημέρες και ώρες των παιδαγωγικών συναντήσεων.
  • 21/12/2023: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Α και Β τάξεων του δημοτικού στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, ημέρα Πέμπτη στις 19:00μμ.. ( Σύλλογος Διδασκόντων)

Εκ της Διευθύνσεως

 


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς,

Στο σχολείο μας τοποθετήθηκε ψυχολόγος η κ. Νούλα Φωτεινή. Κάθε Πέμπτη 8:15πμ με 13:15 μμ θα είναι στο σχολείο μας σε αίθουσα στον 1ο όροφο και θα δέχεται ραντεβού τηλεφωνικά ή δια ζώσης. Εάν επιθυμείτε μαθητής να έχει ραντεβού με την ψυχολόγο του σχολείου θα πρέπει να συμπληρώσετε την σχετική υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε αναρτημένη στα Χρήσιμα Έγγραφα του σχολείου. Παρακάτω ακολουθεί ανακοίνωση από την ίδια την ψυχολόγο μας.

Ανακοίνωση για γονείς

Εκ της Διευθύνσεως


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση