Μνημόνιο Ενεργειών για την διαχείριση του σεισμικού κινδύνου σε σχολική μονάδα

Αγαπητοί γονείς,

Στην ενότητα ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ, αναρτήθηκε έντυπο με το επικαιροποιημένο Μνημόνιο Ενεργειών για την διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου για το 9ο ΔΣ Χαλανδρίου. Παρακαλείσθε όλοι οι γονείς να μελετήσετε προσεκτικά το Αντισεισμικό Μνημόνιο Ενεργειών, προκειμένου να ενημερωθείτε ακριβώς για το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί σε περίπτωση σεισμικού κινδύνου.

Εκ της Διευθύνσεως

 


Ημέρες παιδαγωγικών συναντήσεων με τους γονείς.

Αγαπητοί γονείς,

Στην ενότητα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, υποενότητα , ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, αναρτήθηκε έγγραφο  σχετικό με τις παιδαγωγικές συναντήσεις των εκπαιδευτικών με τους γονείς, προκειμένου να ενημερωθούν για την σχολική επίδοση του μαθητή. Κάποιοι εκπαιδευτικοί έχουν ορίσει τηλεφωνική επικοινωνία. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος γονέας διά ζώσης επικοινωνία θα πρέπει να κανονίσει ραντεβού με τον αντίστοιχο εκπαιδευτικό.

Οι παιδαγωγικές συναντήσεις εκπαιδευτικών με τους γονείς όπως έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του σχολείου θα ισχύσουν από Νοέμβριο.

Για τον μήνα Οκτώβριο οι γονείς καλούνται καθημερινά να παρακολουθούν τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του σχολείου, προκειμένου να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες συναντήσεις.

Εκ της Διευθύνσεως

 


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση