9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Φιλοξενείται στο Blogs.sch.gr

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Νοέ 20229

Ο υπάρχων Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έστειλε την εξής ενημέρωση:

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική). Δεν υπήρξε όμως ανταπόκριση των γονέων/κηδεμόνων του σχολείου μας, ώστε να προχωρήσουμε στην κήρυξη εκλογών. Βάση του καταστατικού του συλλόγου μας, η Γενική Συνέλευση πρέπει να πραγματοποιηθεί ξανά μέσα μία βδομάδα την ίδια μέρα, ώρα και με την ίδια θεματολογία.

Καλούνται οι Γονείς/Κηδεμόνες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού σχολείου Αιγάλεω σε Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική), την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 πμ, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας (ή στην αίθουσα εκδηλώσεων σε περίπτωση βροχής), με θέματα:

 • Απολογισμός έργου, οικονομικός απολογισμός και η έγκρισή του.
 • Προγραμματισμός και Προκήρυξη Εκλογών.
 • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Οφείλουμε να φροντίσουμε να συνεχίσει να υπάρχει ο Σύλλογος μας, οφείλουμε στα παιδιά μας έναν σύλλογο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Με σεβασμό και αγάπη προς όλους,

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ    

ΓΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Νοέ 20227

AFISA 2 2

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ    

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Νοέ 20223

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω

  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

          (ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ)

Καλούνται οι Γονείς/Κηδεμόνες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού σχολείου Αιγάλεω σε Γενική Συνέλευση Εκλογοαπολογιστική, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 πμ, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας (ή στην αίθουσα εκδηλώσεων σε περίπτωση βροχής), με θέματα:

 

 • Απολογισμός έργου, οικονομικός απολογισμός και η έγκρισή του.
 • Προγραμματισμός και Προκήρυξη Εκλογών.
 • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (απαιτείται η παρουσία του 1/3 των οικονομικών ενήμερων μελών, η ετήσια συνδρομή είναι 5 € ανά οικογένεια), συγκαλείται νέα  Γ.Σ. εντός της επόμενης  εβδομάδας.

Η παρουσία μας πρέπει να είναι μαζική για ένα σύλλογο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών μας, για ένα σύλλογο που θα διεκδικεί τα πάντα για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ    

ΓΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Οκτ 202221

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 το Γύρο του Αιγάλεω. Η διαδρομή στις κατηγορίες έως 18 ετών θα είναι 1.200 μέτρα και με την συμμετοχή των γονέων. Οι δηλώσεις Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων & Λυκείων θα γίνονται από τον εκπρόσωπο τους. Στην κατάσταση που θα προσκομίζεται για εγγραφή να αναγράφονται απαραίτητα οι ηλικίες. Με τη δήλωση της συμμετοχής θα παραλαμβάνεται ο αριθμός και η καρτέλα με τα προσωπικά στοιχεία. Ο αριθμός φοριέται στο στήθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να φαίνεται καθαρά.

Διαδρομή μικρού Γύρου: Εκκίνηση: Άλσος Αιγάλεω – Μυριοφύτου – Τερματισμός: Άλσος Αιγάλεω. Οι κατηγορίες των αγωνιζομένων θα είναι:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΓΩΝΑ 1.200μ. (Ώρα εκκίνηση: 08:30) 1. 6 – 9 ετών Αγόρια – Κορίτσια

 1. 10 – 12 ετών Αγόρια – Κορίτσια
 2. 13 – 15 ετών Αγόρια – Κορίτσια
 3. 16 – 18 ετών Αγόρια – Κορίτσια

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Σε όλες τις κατηγορίες θα απονεμηθούν: • 1 ος νικητής (Κύπελλο – Χρυσό μετάλλιο – δίπλωμα) • 2 ος νικητής (Κύπελλο – Αργυρό – μετάλλιο – δίπλωμα) • 3 ος νικητής (Κύπελλο – Χάλκινο – μετάλλιο – δίπλωμα). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια & διπλώματα . Το σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα θα βραβευτεί με κύπελλο. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές σας για την εκδήλωση

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού: Ν. Πλαστήρα 20, στο τηλ. 210 – 5315495 – 210 5317380, email: athlitismos.politismos@gmail.com

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σεπ 202222

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι μετά από ενημέρωση του Δήμου Αιγάλεω, το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά αύριο. Οι μαθητές θα έρθουν με τις σχολικές τους σάκες στο σχολείο μας κανονικά στο ωράριό τους. Οι γονείς μπορούν να έρθουν νωρίτερα στο σχολείο. Οι εκπαιδευτικοί και η Δ/ντρια θα είναι εκεί νωρίτερα.

Η Διευθύντρια

Viber 2022 09 20 12 22 09 229

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ    

Ιούν 202214

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο     

Ενημέρωση

Ιούν 202214

Σας ενημερώνουμε ότι οι βαθμοί Γ΄ τριμήνου και οι τίτλοι προόδου των μαθητών θα δοθούν στο σχολείο στις 8:30 την Τετάρτη 15-06-2022.

Επίσης,  γονείς που σκοπεύουν μέσα στο καλοκαίρι να κάνουν αίτηση για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  ή οποιοδήποτε άλλο επίδομα  και θα χρειαστούν βεβαίωση φοίτησης, να προσέλθουν στο σχολείο εγκαίρως για να την παραλάβουν. Καλύτερο θα είναι να έρθουν  20 ή 21 Ιουνίου για να έχουν «ανέβει» οι μαθητές/τριες στο MYSCHOOL για το σχολικό έτος  2022 – 2023 , ώστε η βεβαίωση φοίτησης που θα παραλάβουν να δείχνει τη φοίτηση του παιδιού στο νέο σχολικό έτος.

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ

Ιούν 20223

.jpg

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗΣ    

Ενημέρωση για ΚΔΑΠ

Μαΐ 202218

Στο Δήμο Αιγάλεω λειτουργούν Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). Μπορούν να εγγραφούν σε αυτά όσοι μαθητές/τριες παρακολούθησαν το πρόγραμμα το χειμώνα που μας πέρασε. Για το καλοκαίρι του 2023 απαιτείται εγγραφή και στο χειμωνιάτικο πρόγραμμα 2022-2023. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ και για την αίτηση πατήστε εδώ. Αντίτυπα των αιτήσεων υπάρχουν και στο σχολείο. Επίσης υπάρχει και αφίσα ενημέρωσης

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση για ΚΔΑΠ    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μαΐ 202210

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 20, ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Αιγάλεω καλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη της, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 11/5/2022 στις 19.00 στον προαύλιο χώρο του 17ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, για να τεθούν προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν τις σχολικές κοινότητες, να γίνει ενημέρωση και εποικοδομητική συζήτηση και να ληφθούν από κοινού αποφάσεις.

Στη συνέλευση μπορούν να παρευρεθούν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων όλων των σχολείων του Δήμου μας, καθώς και οι αντιπρόσωποι των σχολείων στην Ένωση.

Θα ήταν πολύ βοηθητικό αν μας προσκομίσετε εγγράφως τα καταγεγραμμένα από εσάς προβλήματα των σχολείων σας ώστε να κρατηθούν στα  πρακτικά  της συνέλευσης, να ομαδοποιηθούν συνοπτικά και να τεθούν υπόψη των αρμόδιων για την επίλυση τους.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΟΠΑΝΟΥ                                                    ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ                                                                 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

από κάτω από: Ανακοινώσεις | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ    
« Παλιότερα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

  Σκακιστική άσκηση  Top
  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων