Ημερίδα «Ο ρόλος του σχολείου στην εκπαίδευση του ενεργού παγκόσμιου πολίτη»

vlcsnap-2015-05-07-20h19m23s238

Το Γραφείο Έρευνας, Σχεδιασμού και Εφαρμογών Α του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής πραγματοποίησε  Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος του σχολείου στην εκπαίδευση του ενεργού παγκόσμιου πολίτη», που οργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015 την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ανάδειξη του ρόλου της εκπαίδευσης, καθώς και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή και διεθνή αναπτυξιακή συνεργασία.

Στις εργασίες της ημερίδας συμμετείχαν  μαθητές και εκπαιδευτικοί  καθώς και το σχολείο μας όπου παρουσιάσαμε  τις εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει κατά τη διάρκεια υλοποίησης βιωματικών δράσεων και σχεδίων εργασίας με αντικείμενο τη διαμόρφωση του ενεργού παγκόσμιου πολίτη. Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία  πλαισίωσαν την ημερίδα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.Δείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_Page_1

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς