ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς.

Την χρονιά αυτή αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την αυλή του Νηπιαγωγείου μας, αφού είναι ένας χώρος τόσο αγαπητός στα παιδιά και παράλληλα τόσο φτωχός αισθητικά αλλά και σε κέντρα ενδιαφέροντος. Ο τίτλος του σχεδίου δράσης του Νηπιαγωγείου μας:  

       «Παίζοντας και μαθαίνοντας ομορφαίνουμε την αυλή μας»

Ένας από τους στόχους που θέσαμε είναι να αναβαθμιστεί η αυλή μας αισθητικά, λειτουργικά και παιδαγωγικά ενώ παράλληλα να εμπλακούν τα παιδιά σε θέματα περιβαλλοντικά. Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε βοηθούς.

Αποφασίσαμε λοιπόν, την οργάνωση μιας ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ στον χώρο της αυλής μας και στις ώρες που λειτουργεί το Νηπιαγωγείο μας  (7:45 – 4:00).

Αποστολή των παιδιών για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα είναι η δημιουργία μίας αυτοσχέδιας γλάστρας με ό,τι ανακυκλώσιμο υλικό επιθυμούν τα παιδιά  και η φύτευση ενός φυτού.

Η δική σας αποστολή είναι να βοηθήσετε το παιδί σας να δημιουργήσει τη δική του γλάστρα και να φυτέψει το δικό του φυτό. Αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή και το φύτεμα θα πρέπει να ανεβάσετε μία φωτογραφία της γλάστρας με το φυτό στο παρακάτω padlet (https://padlet.com/thechatzou/padlet-s4251eyexnnstnjl) Έτσι θα θαυμάσουμε όλοι τις δημιουργίες των μικρών μας κηπουρών!

Στη συνέχεια, την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, θα φέρετε  τις δημιουργίες σας στο Νηπιαγωγείο μας για να συμμετέχουν στην Ανθοέκθεσή μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/5/2023, την Πέμπτη 4/5/2023 και την  Παρασκευή 5/5/2023.

Περιμένουμε τις δημιουργίες σας!

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων

Οι Νηπιαγωγοί και

τα παιδιά του 8ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου

 

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση