ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η χορωδία του σχολείου μας  συμμετείχε εθελοντικά στη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά ευπαθών οικογενειών του δήμου Αχαρνών που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης παρακολούθησαν πρόγραμμα πρόληψης για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό από τον ψυχολόγο του συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού, κ. Δημήτρη Μπουρσινό, την Πέμπτη 13-12-2018.

 

 

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ

Οι μαθητές της Α τάξης παρακολούθησαν ομιλία που αφορούσε την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη φιλοζωία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για την υγεία των ζώων από  τον κ. Ραφαηλίδη και τον κ. Σουλή από την υπηρεσία Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δ. Αχαρνών.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ 3-12-2018

Επαφή με τη φύση, γνωριμία με το ορεινό οικοσύστημα, επίσκεψη στο καταφύγιο Μπάφι και παιχνίδια με το πρώτο χιόνι απόλαυσαν τα παιδιά του σχολείου μας που επισκέφθηκαν την Πάρνηθα. Η εκδρομή διοργανώθηκε από τον κ. Βλαχάκη, καθηγητή Φυσικής, σε συνεργασία με τον κ. Χαρικιόπουλο και την κ. Ευκαρπίδου.

5-12-2018 YouSmile

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού! Το YouSmile γέμισε μαθητές εθελοντές από το 8 Γυμνάσιο Αχαρνών οι οποίοι κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές για τα παιδιά που θα νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων! #yousmile #yousmileactions #volunteens #σχολεια #μαθητες

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων