Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Δ. ΑΧΑΡΝΩΝ

Η χορωδία του σχολείου με την κυρία Έλλη Περίσογλου συμμετείχε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε γιορτή του Δ. Αχαρνών για τα παιδιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 22-12-2017

Με χριστουγεννιάτικο σκετς,κάλαντα , χριστουγεννιάτικα τραγούδια  και χορούς  που ετοίμασαν τα παιδιά  αποχαιρετίσαμε το 2017.Κατόπιν ο σύλλογος γονέων προσέφερε γλυκά ,σνακ και αναψυκτικά .

Με την επιμέλεια της κυρίας Ηλιοπούλου Σοφίας.Υπεύθυνη χορωδίας :κ.Έλλη Περίσογλου

 

Νοιάζομαι και δρω για δεύτερη χρονιά ! 


”Πριν λίγες μέρες το σχολείο μας επισκέφθηκε  εθελοντής του  ΕΡΥΘΡΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥ και μίλησε σχετικά με την ιστορία,την ίδρυση και τη δράση του.Στόχος του είναι να βοηθά όσους χρειάζονται βοήθεια.Σύμβολά του είναι ο Σταυρός  και η Ερυθρά ημισέληνος.Απλώνει τις δραστηριότητές του σε 186 χώρες.Οι θεμελιώδεις αρχές του είναι οι εξής:

Ενότητα
Παγκοσμιότητα
Aνθρωπισμός
Αμεροληψία
Ουδετερότητα
Ανεξαρτησία
Εθελοντισμός

Συμπερασματικά ήταν μια διαφωτιστική και ενημέρωση και ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.Τέλος προσφέρθηκαν στην ομάδα μπλουζάκια και βραχιολάκια

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Την Τρίτη 12-12-2017 μαθητές και μαθήτριες της Α΄τάξης επισκέφθηκαν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Οδύσσειες στο χρόνο” και ξεναγήθηκαν στο μουσείο. Υπεύθυνες καθηγήτριες : Μποζέττο Βάντα, Μάσσου Θεοδότα και Ευκαρπίδου Μαρία.

Εθελοντική εικαστική παρέμβαση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Εθελοντική εικαστική παρέμβαση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό με στόχο τη βελτίωση και την καλαισθησία της σχολικής μονάδας.Τους ευχαριστούμε όλους καθώς και τα παιδιά που συμμετείχαν.

Τελευταίες ενημερώσεις

Αρχείο

Σελίδες

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων