Ποδηλατοδρομία… μόνο για αρχή

Φωτογραφία0136p

Οι λόγοι να οργανώσεις μια δράση ποικίλουν και έχουν άμεση σχέση  με την αφορμή και τους στόχους!

Η πρόταση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ,στηρίχτηκε από το σύλλογο διδασκόντων του 8ου Δημοτικού σχολείου και καταστρώσαμε σχέδιο..

Να χαρούμε μια βόλτα στην πόλη για να αναδείξουμε την αξία της χρήσης ποδηλάτου σαν φιλικό μέσο μετακίνησης προς το περιβάλλον, να αγαπήσουμε το ποδήλατο σαν μέσο άσκησης αλλά και να μεταλλάξουμε έναν χώρο ο οποίος χρειάζεται παρέμβαση για να βελτιώσουμε την εικόνα του

…και επειδή ήταν δυνατή επιθυμία στάθηκαν στο πλάι μας σημαντικά πρόσωπα του δημόσιου βίου αλλά και της εκπαίδευσης.

Απευθυνθήκαμε στον Δήμο Ρόδου και συγκεκριμμένα στον Δήμαρχο κ.Χατζηδιάκο, στην Αντιδήμαρχο κα. Χατζηλαζάρου, στον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αϊβάζη, στον πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Παγκά ,στον προϊστάμενο του Γρ. Πολιτικής προστασίας κ. Αργύρη, στο Γρ. Πρασίνου και Περιβάλλοντος ( κ. Κυριαζή , κα Ηλιοπούλου ), στον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου  κ. Στέργου και στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ρόδου. Επειδή όμως το θέμα μας ήταν το ποδήλατο, με την βοήθεια της κ. Χατζηλαζάρου , συνεργαστήκαμε με τον διευθυντή της εταιρείας  Cyclopolis  που διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα ποδήλατα της πόλης, ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε εκείνη την ημέρα και να βοηθήσουμε στην προώθηση της ιδέας χρήσης αυτών.  Τέλος στην κα Ζαράνη Ιωάννα για να τυπώσουμε τις αφίσες και τις προσκλήσεις μας.

Ο καθένας  τους, χωρίς να φέρει εμπόδια ,απεναντίας , βοήθησε με κάθε τρόπο ώστε να στηθεί το εγχείρημα.

Όμως και από την μεριά της εκπαίδευσης ο  κ. Ράπτης, Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και  η κα  Φατσέα , Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής,  έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξη τους !

Οι μικροί μας μαθητές χίλιες φορές  κερδισμένοι. Κάνανε βόλτα,  ξεδίψασαν με κακάο γάλα «ΑΠΛΩΣ»  μια χορηγία της εταιρείας ΒΑΠ Ρόδου,  ομόρφυναν την αυλή τους στην οποία κάθε μέρα περνάνε αρκετές ώρες…

..και δεν τελειώσαμε ακόμα!!!

https://youtu.be/lWtvNJ_Dwc8

 

ΔΟΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων