Εκτύπωσέ το Σελίδα

Εγγραφές μαθητών/τριών Α΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 1 έως τις 31 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου για τους/τις μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 01-01-2015 έως και 31-12-2015.

Για την αποφυγή του συγχρωτισμού, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης έναντι του κορωνοϊού, οι εγγραφές του σχολείου μας για το σχολ. έτος 2021-22 θα γίνουν ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση από τους γονείς/κηδεμόνες όλων των ζητούμενων στοιχείων στην παρακάτω φόρμα (για να μεταβείτε κάντε αριστερό κλικ):

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 8ου ΔHMOTIKOY ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

(Ανενεργός σύνδεσμος – Οι εγγραφές έληξαν)

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας προσκομίσετε σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που είναι:

  • Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου, η οποία παραλαμβάνεται από το Νηπιαγωγείο φοίτησης του παιδιού και προσκομίζεται από τον/την γονέα/κηδεμόνα στο σχολείο μας.
  • Αποδεικτικό στοιχείο με το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του Σχολείου, διαπιστώνεται η Διεύθυνση Κατοικίας του/της μαθητή/τριας (μισθωτήριο οικίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ, κλπ.) ή Εργασίας τού γονέα/κηδεμόνα.
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο είτε το παραλαμβάνετε από το Σχολείο είτε το κατεβάζετε και το εκτυπώνετε πατώντας ΕΔΩ και το καταθέτετε στη σχολική μονάδα συμπληρωμένο μόνο από Παιδίατρο ή Γενικό Ιατρό. Το ΑΔΥΜ είναι αναγκαίο επίσης για να μπορεί ο/η μαθητής/τρια να συμμετέχει στο μάθημα της Γυμναστικής.
  • Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια που είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  • Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Δημοτικό Σχολείο δεν απαιτείται η προσκόμιση του πιστοποιητικού από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αυτό αναζητείται αυτεπάγγελτα από τη σχολική μονάδα. Στην περίπτωση ωστόσο εγγραφής αλλοδαπού/ής μαθητή/τριας απαιτείται η προσκόμιση Ληξιαρχικής Πράξης Γέννησής του/της, επίσημα μεταφρασμένης στην ελληνική γλώσσα.

Στην περίπτωση που θέλετε το παιδί σας να εγγραφεί στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα, του οποίου η λειτουργία ξεκινά με τη λήξη του πρωινού προγράμματος στις 13:15 και ολοκληρώνεται στις 15:00 ή στις 16:00, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση την οποία είτε μπορείτε να παραλάβετε από το σχολείο μας στη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα καταθέσετε και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά εγγραφής είτε να την κατεβάσετε και να την εκτυπώσετε πατώντας ΕΔΩ. Στο ίδιο έντυπο μπορείτε να δηλώσετε εάν θέλετε ο/η μαθητής/τρια να εγγραφεί και στο προαιρετικό τμήμα της Πρωινής Ζώνης του σχολείου (07:00-08:00). Η εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς τις προϋποθέσεις που ίσχυαν στα προηγούμενα έτη (εργασία γονέων, κάρτα ανεργίας, κλπ.)

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του Σχολείου στο τηλέφωνο 22410 24395 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-13:00 ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail:   8dimrodou@sch.gr

Διαθέσιμοι υπερσύνδεσμοι ανακοίνωσης:

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ (ανενεργός σύνδεσμος) 

Έντυπο ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Έντυπο ΑΙΤΗΣΗΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

 


Καλώς ήρθατε στον χώρο έκφρασης του σχολείου μας!

Το ιστολόγιο του σχολείου μας δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τον σκοπό της πληροφόρησης και της επικοινωνίας τόσο για τα σχολικά δρώμενα, όσο και για αυτά που διαδραματίζονται στην ευρύτερη κοινότητα και μας αφορούν.

Καλώς ήρθατε! Καλή περιήγηση!
(σχολικό έτος 2011-12)

 

Our school blog, the 8th primary school of Rhodes blog, was created for the purposes of information and communication regarding school activities as well as what is happening in the broader community and is within the scope of our interest.

Welcome! Enjoy the site!
(school year 2011-12)

 


 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς

Οδηγίες για γονείς: «Εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο σχολείο: Εργαλεία – Συμβουλές – Ψυχολογική υποστήριξη μαθητών»

Οδηγίες: «Πώς να κάνετε αποδοχή αιτήματος στην πλατφόρμα e-me»  (Δόση Ανθούλα)

 


Χαιρετισμός από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Τα νέα από τους πίνακες ανακοινώσεων του Blog

Διακρίσεις και βραβεύσεις

iriniΣυμμετοχή της ΣΤ΄ τάξης στον Διαγωνισμό αφίσας για την «Ειρήνη» paidikaoneiraΣυμμετοχή στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής: «Τα παιδιά ονειρεύονται το μέλλον τους»  Συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής: «Δες το Ειδώλιο Αλλιώς»
Βράβευση με τη σημαία του «Οικολογικού Σχολείου»

Βράβευση στην εκπαιδευτική δράση «Safe Water Sports»

«Street Animals»
eTwinning 2020-21

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimrodou/

2 Απριλίου: Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

H 2η Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Αυτή τη χρονιά, την πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, η Αβάλη, ένας γονεϊκός φορέας με παιδιά, εφήβους και ενηλίκους στο φάσμα του αυτισμού, επέλεξε να μιλήσουν και να ενημερώσουν αυτοί που έχουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή των αυτιστικών παιδιών …

Διάβασε περισσότερα

Ένα σχολείο μια ιστορία …

8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΥ:  74 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (1947-2021) Φωτογραφία: Ζωγραφικός πίνακας με τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις αποφοίτους του 1960, που κοσμεί τον κεντρικό διάδρομο του σχολείου.   8ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου: 50 ΧΡΟΝΙΑ (1971-2021) λειτουργίας με τη σημερινή του μορφή (μετά τη συγχώνευση του 8ου Δ.Σ. Ρόδου και του 11ου Πρότυπου Δ.Σ. Ρόδου) Απόσπασμα από την προ …

Διάβασε περισσότερα

Δηλώνουμε ζωόφιλοι μέσω της τέχνης! Street Animals

Δημιουργήσαμε με την εκπαιδευτικό των εικαστικών, κ. Κωστορρίζου, αναμνηστικά μπρελόκ για τις τσάντες μας στη μορφή ενός ζώου, δηλώνοντας έτσι το πόσο μας επηρέασε η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα. Ίσως να μην έχουμε τη δυνατότητα να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας προς αυτά ώστε να έχουν …

Διάβασε περισσότερα

Και όμως υπάρχει τρόπος … Street Animals

Την Τετάρτη 10/02/21 και την Πέμπτη 11/2/21 οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Αδέσποτα ζώα» συναντήθηκαν με τις εκπροσώπους της Φιλοζωικής Ρόδου κα Λάλου και κα Πολίτη, καθώς και την κτηνίατρο κα Παπαγρηγορίου. Η συνάντηση έγινε μέσω  της πλατφόρμας Webex, για τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ αλλά και …

Διάβασε περισσότερα

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων