Η φλόγα της συνεργασίας αναζωπυρώνεται…

Φωτογραφία0054Παρακινούμε οι συνεργάτες του έργου E.S.A  στο Etwinning   ο ένας τον άλλο συνεχώς και φυσικά τους μαθητές  να σκεφτούν να δημιουργήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Διδάχθηκαν τον συμβολισμό αφής της Ολυμπιακής φλόγας , το σκοπό της λαμπαδηδρομίας και δημιουργήσαμε animation με gif  εικόνες.

Για τον Μάρτιο κάναμε αγώνες ταχύτητας 50 μ. και άλματος εις μήκος, και αποφασίσαμε να φτιάξουμε μετάλλια ο ένας για τον άλλο . Εμείς στείλαμε τις δημιουργίες μας στην Ισπανία και η Ισπανία σε μας ώστε να τα φορέσουν οι νικητές

https://youtu.be/t1dMRW8EojQ

Στο voicetread ένα εργαλείο web 2.0  ηχογραφήσαμε την φωνή μας καθώς διαβάζαμε  κοινούς κανόνες στη ζωή και στο αθλητισμό. Παράλληλα ακούσαμε και να αποδίδουν τους ίδιους κανόνες στη γλώσσα τους οι Ισπανοί και οι Σλοβένοι συμμαθητές μας.

κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Voicethread

Και φυσικά η έκθεση για τους Ολυμπιονίκες ήρθε στο σχολείο και θαυμάσαμε την δουλειά όλων. Αυτή τη στιγμή ταξιδεύει για τον τελευταίο σταθμό της το 3ο Δημοτικό Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη.

Ψηφίσαμε την καλύτερη δραστηριότητα και κάποιοι από τους μαθητές πήραν ήδη κωδικούς για την πλατφόρμα Etwinning. Οι μαθητές έμαθαν να μπαίνουν στο  Twinspace του έργου ,επισκέφτηκαν τις σελίδες και είδαν τη δουλειά όλων μας. Με την πρώτη ευκαιρία θα μάθουν να στέλνουν μήνυμα στους μαθητές των άλλων κρατών .

20160404_160450

 

Δ1-Δ2 & ΔΟΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων