Διαγωνισμός για το Ιστολόγιο μας – Ηλίας Νικόπουλος

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ  ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΗΛΙΑΣ

 

 

Ονομάζομαι Ηλίας Νικόπουλος. Είμαι μαθητής του 8ου Δημοτικού  Σχολείου Ρόδου. Το σχολείο μου  στεγάζεται στο ιστορικό ιταλικό κτίριο της Ακαδημίας  και το σχεδίασε ο σπουδαίος αρχιτέκτονας Φαούστο . Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης .

Είναι τριώροφο κτίριο .  Εξωτερικά  είναι βαμμένο με το χρώμα της ώχρας, στο εσωτερικό τα εσωτερικά του χρώματα είναι αρκετά  και δεν τα θυμάμαι όλα. Επίσης στεγάζει ακόμα τέσσερα σχολεία τα οποία είναι: το 1ο και το 2ο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Ρόδου όπως και τα σχολεία: το 1ο ειδικό και ένα νηπιαγωγείο.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου στο σχολείο, αλλά και να μην ήμουν  θα προσπαθούσα πολύ για να τα καταφέρω. Βάζω στόχους και θέλω συνέχεια να αναζητώ τη γνώση.  Ωστόσο, προβληματίζομαι λιγάκι από τη σχέση μου με τους συμμαθητές μου, καθώς επίσης με το μέλλον μου αφού θέλω να πετύχω και να αποζημιώσω όσους έχουν πιστέψει σε εμένα. Ίσως αυτό που με ενοχλεί λιγάκι είναι οι πολλές ώρες διαβάσματος την ημέρα και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος.

Η τάξη μου  μου  αρέσει και την αγαπώ. Την μισή μέρα την περνάω εκεί μαζί με τους συμμαθητές μου και τους δασκάλους μου. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας κι αγαπούμε ο ένας τον άλλον. Δεν θέλω να αποχωριστώ κανέναν φίλο μου γιατί τους αγαπώ και είναι σαν μία δεύτερη οικογένεια για μένα. Μπορεί να τσακωνόμαστε μέσα ή έξω από την τάξη. Αλλά αυτή είναι η τάξη μου και την θέλω έτσι όπως είναι. Όσο για τους δασκάλους μου, μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, αλλά έχω δεθεί μαζί τους και παρότι μου φωνάζουν ξέρω πως είναι για το καλό μου. Δεν τα επιλέγουμε όλα στη ζωή μας και πολλές φορές θα αναγκαστούμε, να κάνουμε πράγματα που δεν θα μας αρέσουν. Στην προκειμένη περίπτωση ότι κάνω μέσα στην τάξη μου το θέλω και μου αρέσει. Αυτή είναι η τάξη μου, την αγαπώ και δεν θα την άλλαζα για καμία άλλη πάνω στον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία σκέψη στο “Διαγωνισμός για το Ιστολόγιο μας – Ηλίας Νικόπουλος

  1. Συγχαρητήρια στον Ηλία Νικόπουλο, αλλά και σε όσους προσπάθησαν για το καλύτερο!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων