«

»

Μαΐ 07 2015

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Κοινόχρηστα ποδήλατα …βεβαίως, βεβαίως!!

Φωτογραφία0762

4Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πόλη που ο Δήμος ενδιαφέρεται να γίνει μέρος της ζωής μας η μετακίνηση με ποδήλατα. Ένας τρόπος φιλικός προς το περιβάλλον, που ενισχύει παράλληλα την ιδέα της άθλησης και φροντίδας της σωματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης.

Γι’αυτό το λόγο προώθησε την ιδέα των κοινόχρηστων ποδηλάτων.  

Σήμερα το πρωί οι μαθητές,-τριες της Δ΄τάξης συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Ρόδου κ. Χατζηιωάννου.

Αφορμή στάθηκαν τα κοινόχρηστα ποδήλατα και η ανάγκη να μάθουν πώς μπορούμε να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Ο κ. Χατζηιωάννου εξήγησε στα παιδιά πως λειτουργεί το σύστημα με τα κοινόχρηστα ποδήλατα, για τους σταθμούς που είναι τοποθετημένα,το κόστος μετακίνησης, τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου όσον αφορά τους ποδηλατοδρόμους και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Η παραπάνω δράση αποτελεί μέρος του προγράμματος «Μπάκι το κυκλοφοριακό φιδάκι«.

Εκτιμώ  ιδιαίτερα και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που μου προσέφεραν  τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού ,Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε κύριοΤ. Χατζηιωάννου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια βίου μάθησης,Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Σ. Παρδαλό καθώς και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού, Γηπέδων και εν γένει αθλητικών εγκαταστάσεων συνεπικουρώντας τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Εθελοντισμού  και Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κύριο Σ. Καλαθενό.

 

Κοινόχρηστα ποδήλατα!!

ΔΟΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/8dimrodou/archives/2214

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων