Η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας: Μια πρωτότυπη ιστορία!

 

Τα Χριστούγεννα του 2014 τα γιορτάσαμε πολύ όμορφα! Φέτος, για πρώτη φορά, αντί για τον συνήθη εορτασμό των Χριστουγέννων στο Θέατρο του σχολείου, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι συμμετείχαν σε ένα τετράωρο εορταστικό πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στις σχολικές τάξεις. Όλοι πηγαίναμε από αίθουσα σε αίθουσα συμμετέχοντας στα καλλιτεχνικά εργαστήρια! Face painting, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, παραμυθιού, μουσικής, εικαστικών, αθλητικών παιχνιδιών ήταν οι δραστηριότητες που συμμετείχαν οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, καταλήγοντας στο εργαστήρι-έκπληξη του Αι-Βασίλη για να πάρουν το αναμνηστικό δωράκι τους. Παράλληλα λειτουργούσε και για τελευταία μέρα το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων, προσφέροντας πολύ ωραία αντικείμενα, αλλά και νοστιμότατες λιχουδιές για χριστουγεννιάτικα δωράκια! Πρώτη φορά είδαμε τα παιδιά τόσο ενθουσιασμένα! Μικροί και μεγάλοι διασκεδάσαμε πάρα πολύ!

Ευχαριστούμε θερμά την κα Αικατερίνη Χαρτοφύλλη-Σορδάκη, μητέρα της Α΄τάξης και το Σύλλογο Γονέων, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δεν θα είχαμε την ίδια επιτυχία!

Ευχαριστούμε επίσης τις κυρίες Ειρήνη Μπινόγλου και Αγγελική Παπαγιαννοπούλου, γιαγιά και μαμά του σχολείου μας αντίστοιχα που με σοφία καθοδήγησαν τους μικρούς ζαχαροπλάστες στις νοστιμότατες γλυκές χριστουγεννιάτικες τρούφες που έφτιαξαν και απόλαυσαν κατόπιν!

Ευχαριστούμε τις κυριες Μαρία Φωτεινή και Σεβαστή Κακακιού για το υπέροχο, επαγγελματικό χριστουγεννιάτικο face-painting  που πρόσφεραν αφιλοκερδώς στους μαθητές μας!

Ευχαριστούμε την κυρία Καίτη Παζούρου για τη χαρά που μας πρόσφερε να τραγουδήσουμε με την υπέροχη μουσική της χριστουγενιάτικα τραγούδια!

Ευχαριστούμε τις κυρίες Μαρία Πασσάρο και Χρύσα Παρσαλίδου για το ταξίδι στον κόσμο του Παραμυθιού!

Ευχαριστούμε την κυρία Μιχαέλα-Παρασκευή Γραμματικού, μητέρα της Β΄ τάξης για την προσφορά του καλλιτεχνικού της ταλέντου στην επιτυχία του εργαστηρίου των χρωμάτων!

Ευχαριστούμε τον κύριο Σπύρο Στογιάννη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων μας που δέχθηκε να γίνει ο φετινός Αη-Βασίλης μας και να προσφέρει στα παιδιά τα δωράκια του συλλόγου!

Ως διεθύντρια του σχολείου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο τις κυρίες Τζίνα Ιωαννίδου και Ανθούλα Δόση και τον κύριο Κώστα Χατζηκώστα για τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια, όσο και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς για την επί τετραώρου ακάματη συμβολή τους στην επιτυχία της πρωτόγνωρης αυτής γιορτής! Σας διαβεβαιώνουμε πως παρά την εξαντλητική επιμέλεια και της παραμικρής λεπτομέρειας, το καταδιασκεδάσαμε!

Παραθέτουμε ένα βίντεο της κυρίας Δόση με στιγμές από το εργαστήρι “Το παιχνίδι του ξωτικού” που πραγματοποίησε στον αύλειο χώρο και φωτογραφίες από τα υπόλοιπα εργαστήρια:

http://youtu.be/BauFkaxNrks

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων