Η 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024 γίνεται σήμερα στο πλαίσιο εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Κοινό σύνθημα: «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή».
Στο σχολείο μας υλοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες, επίσκεψη της αντρικής και γυναικείας ομάδας του Ορέστη με παράγοντες της ομάδας, τον προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ηλία Κώτσιο. Σκοπός της ημέρας ήταν να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία της φυσικής δραστηριότητας, της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Βασική επιδίωξη είναι η συμμετοχή ΟΛΩΝ των μαθητών και μαθητριών, ανεξάρτητα από ηλικία ή φυσικές ικανότητες, δεξιότητες.




