Το σχολείο μας στη Στέγη Ηλικιωμένων Αγίου Θεράποντα Ζωγράφου

Την περασμένη Δευτέρα, 17/12/2018, επισκεφθήκαμε τη Στέγη Ηλικιωμένων του Ι.Ν. Αγίου Θεράποντα Ζωγράφου για να δώσουμε χαρά σε μοναχικούς ανθρώπους. Η Πέμπτη και η Έκτη τάξη (Στ1) εκπροσώπησαν το σχολείο μας σε μια δραστηριότητα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ετοιμάσαμε μια γιορτή έκπληξη και τα δώρα μας και ξεκινήσαμε! 

Τα δώρα μας…

Ο πατήρ Παύλος μας υποδέχτηκε και μας ξενάγησε στη Στέγη, έναν χώρο φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων, που λειτουργεί υποδειγματικά εδώ και χρόνια.

Ο πατήρ Παύλος ξεναγεί τους μαθητές μας.

Δώσαμε χαρά και πήραμε χαρά και συγκίνηση. Η γιορτούλα που είχαμε ετοιμάσει κατάφερε να ζεστάνει την ατμόσφαιρα και οι ηλικιωμένες κυρίες χάρηκαν πολύ και γέλασαν με τα αστεία μας. Τραγούδησαν μαζί μας τα κάλαντα και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία του ακορντεόν της κυρίας Σωτηρίας  Κόλλια, της Μουσικού του σχολείου μας. Οι μελωδίες πλημμύρισαν τη Στέγη και έφεραν γρηγορότερα τα Χριστούγεννα. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη επίσκεψη που θα μας μείνει χαραγμένη με συγκίνηση στη μνήμη. Ευχαριστούμε την κυρία Σία για την ιδέα και την οργάνωση και τη γιαγιά της Λυδίας Λάμαρη για τα γλυκά που προσέφερε στη Στέγη κι έτυχαν ιδιαίτερης υποδοχής.

Τραγουδώντας με την κυρία Σωτηρία…

Συγχαρητήρια, τέλος, στους μαθητές μας όλους για την υποδειγματική συμμετοχή τους και την τιμητική τους στάση. Μας έκαναν υπερήφανους άλλη μια φορά! 

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © 88ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση