Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είναι μια υπηρεσία που φροντίζει για την ασφάλειά μας σε περίπτωση που συμβαίνει μια καταστροφή.  Επειδή μια καταστροφή μας επηρεάζει και μας δημιουργεί ερωτήματα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει σχεδιάσει μια εφαρμογή για τα παιδιά, ώστε αυτά να έχουν την ευκαιρία να μάθουν με παιγνιώδη τρόπο για τα διάφορα φυσικά φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν μια καταστροφή αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να προφυλαχθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως σεισμός, πλημμύρα, πυρκαγιά σε δάσος κ.λ.π.

Με κλικ στην παρακάτω εικόνα και επιλέγοντας από το μενού την ένδειξη “Περιοχή Δράσης” μπορείτε να μάθετε πολλά πράγματα για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τις φυσικές καταστροφές και τις θεομηνίες.

Κλικ στην εικόνα για να παίξεις!

 Οι φυσικές καταστροφές δεν είναι διασκεδαστικές αλλά το να μάθεις γι’ αυτές μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό!  Με κλικ στην παρακάτω εικόνα πηγαίνετε κατευθείαν στα παιχνίδια. Κάντε σωστά τις εργασίες των παιχνιδιών, σώστε τη Μυρμηγκούπολη και πάρτε μετά και το πτυχίο αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών που σας προσφέρει η εφαρμογή!

Κλικ εδώ για το πτυχίο αντιμετώπισης καταστροφών!!!