cropped Untitled 1

Αιτήσεις-Υπεύθυνες Δηλώσεις για εγγραφή ή ανανέωση εγγραφής στο Γυμνάσιο

Παρακαλούνται οι Γονείς/Κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που έρχονται στην Α΄ Γυμνασίου να προσέρχονται στο σχολείο από την Τρίτη 25  Ιουνίου 2024 έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρες 9:00 έως 13:00 ή κάθε Τετάρτη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο  για την ολοκλήρωση εγγραφής των παιδιών τους στο Γυμνάσιο.

Θα συμπληρώσουν Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμονίας (δίνεται από το σχολείο) με τα δικά τους στοιχεία στην οποία θα γράψουν οπωσδήποτε το email τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, για να ενημερώνονται για τις απουσίες και ό, τι άλλο χρειαστεί. Θα πάρουν Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητών/μαθητριών  που πρέπει να συμπληρωθεί από  γιατρό και να επιστραφεί στο σχολείο τον Σεπτέμβριο. Οποιοδήποτε έγγραφο με ξένα στοιχεία προσκομιστεί για την εγγραφή θα πρέπει να είναι επίσημα μεταφρασμένο. Γνωματεύσεις ΚΕΔΑΣΥ ή άλλου φορέα και αποφάσεις Δικαστηρίων θα προσκομίζονται στη Διευθύντρια.

Στο ίδιο διάστημα οι Γονείς/Κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που θα φοιτήσουν στη Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου παρακαλούνται να προσέλθουν για να συμπληρώσουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμονίας για να γίνει ανανέωση εγγραφής. Κάθε είδους μετεγγραφή, εφόσον πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις, θα γίνει από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου, αφού θα έχει προηγηθεί η εγγραφή ή η ανανέωση εγγραφής.

Οι Γονείς/Κηδεμόνες μπορούν και να κατεβάσουν τα αρχεία που επισυνάπτονται και να τα φέρνουν συμπληρωμένα στο σχολείο.

Η Διευθύντρια

ΜΑΡΙΑ Ε. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Φιλόλογος-Θεατρολόγος

Ατομικό Δελτίο Υγείας

Δήλωση κηδεμονίας 7ου Γυμνασίου Πειραιά

ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ_ΕΓΓΡΑΦΗΣ_ΣΤΟ_ΓΥΜΝΑΣΙΟ



Λήψη αρχείου

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς