ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του 7ου Δημοτικού Σχολείου,

τη Δευτέρα 1/6/2020 ύστερα  σχεδόν από τρεις μήνες, επαναλειτουργεί το σχολείο μας ,με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ξέραμε μέχρι σήμερα .

Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια και την κατανόησή σας προκειμένου να λειτουργήσουμε όσα καλύτερα γίνεται , μέσα στα πλαίσια που μας ορίζουν οι νέες συνθήκες .

Σήμερα Πέμπτη 28/5/2020 συνεδρίασε ο σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας και λαμβάνοντας υπόψιν την ΚΥΑ με αριθμ. 63314/ΓΔ4/26-5-2020 (ΦΕΚ 2026/Β) αποφάσισε τα παρακάτω:

Όλα τα τμήματα των τάξεων  να χωριστούν σε δύο υποτμήματα τα οποία θα λειτουργούν ως εξής .

Το 1ο υποτμήμα την Α΄εβδομάδα Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή .

Το 2ο υποτμήμα Τρίτη Πέμπτη.

Την επόμενη εβδομάδα το 2ο υποτμήμα Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή και το 1ο  Τρίτη Πέμπτη .  Το πρόγραμμα των μαθημάτων παραμένει το ίδιο

Ο χωρισμός των τμημάτων έγινε λαμβάνοντας  υπόψιν την αλφαβητική σειρά , τα αδέλφια σε άλλη τάξη ή στο νηπιαγωγείο , τις ιδιαιτερότητες κάποιων τμημάτων, και τη δεύτερη ξένη γλώσσα για την Ε΄και ΣΤ΄τάξη .

Η κατάταξη στο υποτμήμα και οι ημέρες διδασκαλίας θα σταλούν από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων στο mail που έχετε δώσει για επικοινωνία με το Σχολείο .

2. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό ( δεν θα λειτουργήσει το κυλικείο)

3. Οι γονείς θα πρέπει  να συνοδεύουν τα παιδιά μέχρι την εξώπορτα του Σχολείου και να τηρούν σχολαστικά το ωράριο (προσέλευση 8.00 -8.15 -αποχώρηση 13.15 -13.25(σταδιακά) .

Ιδιαίτερη προσοχή στην προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Για το λόγο αυτό τα τμήματα θα αποχωρούν σταδιακά και όχι όλοι μαζί.

4. Το Σχολείο έχει προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά ( απολυμαντικά , γάντια , μάσκες , καθαριστικά ) ώστε σε κάθε περίπτωση να τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές

5. Οι γονείς να έχετε ενεργοποιημένο το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει στο Σχολείο

6. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει όλα τα παιδιά θα σχολάνε 13.15

 

Όσοι από τους γονείς δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να  παρακολουθήσουν τα μαθήματα και δεν θα προσέλθουν στο Σχολείο παρακαλώ να συμπληρώσετε μια υπεύθυνη δήλωσηκαι να την προσκομίσετε στο Σχολείο ή να την στείλετε υπογεγραμμένη με fax  (2661027744)   ή mail  7dimker@sch.gr

Παρακαλώ να ανοίγετε καθημερινά το mail σας και να επισκέπτεστε τη σελίδα του Σχολείου για τυχόν ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση