Γαλλικό Ινστιτούτο, 27 Μαρτίου 2024

Στο πλαίσιο του εορτασμού του μήνα της Γαλλοφωνίας και του αφιερώματος στη γαστρονομία,  το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης οργάνωσε, εργαστήρια για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας.
Οι καθηγητές του Lycée Aristide Briand Orange, ο Λιονέλ Φρανσέ (Lionel Franchet) και o διακεκριμένος Γάλλος σεφ, Λοράν Γκαμπρά (Laurent Gambra) με 11 μαθητές τους , ήρθαν από την Οράνζ τη Γαλλίας, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης για να γνωρίσουν σε Έλληνες μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του δημοτικού, τη γαλλική γαστρονομία μαθαίνοντας ταυτόχρονα την αξία της σωστής διατροφής.

Η καθηγήτρια Γαλλικών του σχολείου μας κα Σπυροπούλου Σωτηρία συνόδεψε τα παιδιά μας (τμήμα Γαλλικών ΣΤ΄), στο Γαλλικό ινστιτούτο όπου συμμετείχαν στο αφιέρωμα της Γαλλικής γαστρονομίας, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους οργανωτές του Ινστιτούτου.

Ευχαριστούμε θερμά το Γαλλικό Ινστιτούτο και τους Γάλλους φίλους μας για την εμπειρία που μας χάρισαν.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση