ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023 εκπονήθηκε  στο τμήμα Δ1, με τη συνεργασία της Κοινωνικής Λειτουργού του σχολείου μας, κ. Ψαρουδάκη Σοφίας, ένα Πρόγραμμα Βιωματικών Ασκήσεων με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των μαθητών/τριών. Στο πλαίσιο του Προγράμματος τα παιδιά έγραψαν ένα παραμύθι με το οποίο συμμετείχαν στον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα: «Μια λέξη μαγική….. ίσως σώσει τη Γη!», εγκεκριμένο  με το Υπ. Αριθ. Φ.14/143804/ΦΔ/145392 /Δ1/23-11-2022 έγγραφο της Διεύθυνσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Τμήμα Β΄ του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Με το ίδιο παραμύθι, οι μαθητές και μαθήτριές μας συμμετέχουν και στον 6Ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό BRAVOSCHOOLS 2022 – 2023 (εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) συνδέοντας τη μαθητική τους Δράση με τον 13ο Παγκόσμιο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης «Δράση για το Κλίμα». Ο διαγωνισμός BravoSchools υλοποιείται από το QualityNetFoundation και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας in action for a better world. Μπορείτε να επισκεφθείτε το:www.inactionforabetterworld.com για περισσότερες πληροφορίες.

Οδηγίες: Στη βαθμολογία που απορρέει από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού συνυπολογίζεται κατά ένα 40% και η άποψη του Κοινού, η οποία αποτυπώνεται με την ψήφο του. Γι αυτό σας προσκαλούμε να ψηφίσετε τη Δράση των μαθητών μας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/voting-by-school/6o-dspallhnhs.780.html

Μόλις πατήσετε τον σύνδεσμο και έπειτα το πεδίο ψηφίζω, κοιτάξτε στο κάτω μέρος της σελίδας που εμφανίζεται. Υπάρχει ένας μικρός πίνακας με τρία πεδία: email, ιδιότητα και ηλικία. Έπειτα πατάτε το πεδίο ψηφίζω και η διαδικασία ολοκληρώνεται!

Η ψηφοφορία είναι ανώνυμη, γίνεται μόνο με το email. Με το ίδιο email μπορεί κάποιος να ψηφίσει μέχρι τρεις Δράσεις (δηλ. Δράσεις κι άλλων σχολείων).

Η ψηφοφορία διαρκεί έως τις 28 Μαΐου. Επίσης, μπορείτε να διαμοιράσετε τον σύνδεσμο και σε δικούς σας γνωστούς (και στα προσωπικά σας μέσα δικτύωσης).

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μυρτώ Λαμπρέα

Σοφία Ψαρουδάκη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *