ΜΠΑΖΑΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ!!!!

Αγαπητοί Γονείς &  Κηδεμόνες,

Κατά την προβολή του Καραγκιόζη στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του σχολείου μας στις 18/12/2024, ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar, στον εξωτερικό χώρο του μητρικού σχολείου.

Εκεί θα μπορέσετε  όλοι  να προμηθευτείτε Χριστουγεννιάτικα δώρα του Συλλόγου Γονέων και κατασκευές του Σχολείου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που με πολλή αγάπη και προσωπικό χρόνο ετοιμάσαμε σε συνεργασία, όπως ημερολόγια, γούρια, μπάλες, φαναράκια, κάρτες, διακοσμητικά δεντράκια, διακοσμητικά μπουκάλια και σοκολατάκια.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα (τρόφιμα, παιδικά παιχνίδια, παιδική υπόδηση, παιδικά αξεσουάρ, γυναικεία και αντρικά δώρα, υπηρεσίες περιποίησης και πολλά άλλα!). Αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε να χαρίσουμε χαμόγελα!!!

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί την γιαγιά και τον παππού, τον θείο και τη θεία για  να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα!!!

Στο τραπέζι του bazaar θα βρίσκεται και ο Κουμπαράς Αγάπης, για το δώρο των κυριών, οι οποίες φροντίζουν να είναι καθαροί οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι που απασχολούνται και παίζουν τα παιδιά μας! Ας μην τις ξεχάσουμε και ας χαρίσουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα τους!

Το να βοηθάς τους ανθρώπους να πετύχουν τα όνειρα τους είναι ανεκτίμητο, και όσα ευχαριστώ και να πούμε θα είναι λίγα!

Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, για την στήριξη και άμεση ανταπόκριση των επιχειρηματιών της Πεύκης, της Άνω Πεύκης και του Αμαρουσίου, στη λαχειοφόρο  του Συλλόγου μας.

Σε αυτούς τους δύσκολους και συνάμα περίεργους καιρούς που διανύουμε, οι επιχειρηματίες του τόπου μας και όχι μόνο, προσέφεραν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους απλόχερα, χωρίς κανένα δισταγμό. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, ανέσυραν όμορφες αναμνήσεις των παιδιών τους από τα προσχολικά τους χρόνια στο σχολείο μας.

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα,Δημιουργικότητα, Υπομονή, Επιτυχίες, Αισιοδοξία και Ομόνοια, είναι μερικές μόνο από τις ευχές  μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που  πλησιάζει! 

Λίγες μέρες μένουνε για το ”Χριστός γεννάται” και ως τότε Υγεία να έχετε & να Χαμογελάτε! Αυτά τα Χριστούγεννα ας σκορπίσουμε χαμόγελα και ας ζεστάνουμε τις καρδιές όλων!

 

Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με κίνηση

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *