Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στο Νηπιαγωγείο μας.

Με χαρά σας προσκαλούμε στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι μας την Τετάρτη 20/12/2023 στο χώρο των αιθουσών του Νηπιαγωγείου μας  (μητρικό- Παράρτημα), για να σας πούμε τα κάλαντα , τις ευχές μας και να φτιάξουμε όλοι μαζί χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Χριστούγεννα είναι η αγάπη εν δράσει. Αν συνεχίσουμε να λέμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να τραγουδάμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να ζούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων θα μπορέσουμε τελικά να φέρουμε τη χαρά, την ευτυχία και την ειρήνη σε αυτό τον κόσμο.”

Ο καθένας μας βιώνει τα Χριστούγεννα με διαφορετικό τρόπο και αυτή η γιορτή έχει άλλη σημασία για τον καθέναν από εμάς. Τα Χριστούγεννα όμως είναι κάτι πιο βαθύ, πιο ουσιαστικό, μια ατομική και εσωτερική εμπειρία. Μπορούν να σου χαρίσουν το έναυσμα για μια ζωή ταπεινή, ελεύθερη. Μπορούν να γεμίσουν την καρδιά σου αγάπη, φως, ευτυχία και ελπίδα.».

Τα Χριστούγεννα είναι να δώσουμε σε εκείνους που έχουν ανάγκη, χωρίς να ζητήσουμε καμία ανταπόδοση. Να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε. Είναι η ανταλλαγή δώρων με τα δικά σου πρόσωπα. Ο Αμερικανός συγγραφέας Richard Bach έλεγε: «Κάθε δώρο είναι μια ευχή ευτυχίας».  Η πράξη τού να δίνεις είναι πολύ ουσιαστική και σχετίζεται με την ανάγκη να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Αυτή άλλωστε είναι η ουσία των Χριστουγέννων, η αγάπη. «Τα δώρα του χρόνου και της αγάπης είναι σίγουρα τα βασικά συστατικά των πραγματικά Χαρούμενων Χριστουγέννων»



Λήψη αρχείου

Στη συνέχεια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  και ώρα: 19:00 – 20:00,  μετά την ολοκλήρωση των Χριστουγεννιάτικων Εργαστηρίων, θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Bazaar  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στον εξωτερικό χώρο του μητρικού σχολείου επί των οδών Κορίνθου και Καλύμνου.

Εκεί θα μπορέσουν όλοι  να προμηθευτούν Χριστουγεννιάτικα δώρα  για αγαπημένα πρόσωπα, ημερολόγια, γούρια και κούπες, Θα βρουν  επίσης τις κατασκευές του σχολείου, που με πολλή αγάπη και προσωπικό χρόνο, ετοίμασε το διδακτικό προσωπικό για να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου!

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα .Φυσικά από τη γιορτή δεν θα λείψει και το  ”σκανταλιάρικο” ξωτικό που θα παίξει και θα διασκεδάσει με τα παιδιά! Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί την γιαγιά και τον παππού, τον θείο και τη θεία για  να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *