Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος)

Tην φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας συμμετέχει στη Δράση το Αστέρι της Ευχής,  του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος).

Το Make A Wish ( Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος ) είναι ο οργανισμός εκπλήρωσης ευχών παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες . Κάνει ευχές παιδιών πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο και βρίσκεται και στην Ελλάδα από το 1997.

Φέτος  γιορτάζεικαθώς κλείνει 25 χρόνια από το ξεκίνημά του! Εδώ και 25 χρόνια, με την  πολύτιμη συμβολή όλων μας, “ταξιδεύει” σε όλη την Ελλάδα και δίνει φως στις ζωές παιδιών που το έχουν ανάγκη. Ήλιοι και αστέρια σε έναν ουρανό”. Όπως συνυπάρχουν ο ήλιος και τα αστέρια, έτσι προσκαλούν όλους εμάς να συνυπάρξουμε με τα παιδιά ευχής, γεμίζοντάς τα δύναμη που έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Αποκτώντας το δικό μας χάρτινο αστέρι με μία δωρεά των 2€, συμβάλλουμε κι εμείς στην προσπάθειά τους να εκπληρώσουν ακόμη περισσότερες ευχές και  το αναμνηστικό μας χάρτινο Αστέρι της Ευχής θα μας υπενθυμίζει την προσφορά μας. Εκείνοι, με τη σειρά τους, θα φροντίσουν όλες οι ευχές να φτάσουν στα παιδιά ευχής.
Μέχρι σήμερα έχουν εκπληρωθεί 240 ευχές παιδιών ενώ άλλα 226 παιδιά περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους.

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων  χαρίζουμε αστεράκια για τις γιορτές σε φίλους και στην οικογένειά μας. Βοηθάμε μ’ αυτό τον τρόπο να πραγματοποιηθούν οι ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Επίσης το σχολείο μας θα  συμμετέχει στο διαγωνισμό Αφίσας του (Make a Wish).

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί.



Λήψη αρχείου

Το Νηπιαγωγείο μας υλοποιεί κοινωνικές δράσεις στα πλαίσια του άξονα :”Σχέσεις σχολείου –  οικογένειας”, ώστε να ενισχύει το ενδιαφέρον των παιδιών και των γονιών  στον τομέα  της συνεργασίας, της θετικής αλληλεπίδρασης  και του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *