ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 10/01/2022 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

Αγαπητοί Γονείς, Καλή χρονιά σε όλους και στις οικογένειές σας !

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τροποποιήσεις στο Υγειονομικό πρωτόκολλο, για την επαναλειτουργία του Νηπιαγωγείου στις 10/01/2022.

Την εβδομάδα 10 έως 15 Ιανουαρίου, θα διενεργηθούν 3 δωρεάν self test αντί για 2 (την επόμενη εβδομάδα θα διενεργηθούν 2 self test όπως πάντα)

Το self test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο, ενώ για την πρώτη εβδομάδα (10-15/1) το self test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1) (παρακαλούμε η δήλωση στην πλατφόρμα edupass.gov.gr να έχει ολοκληρωθεί πριν τις 8.00  το πρωί, ώστε να διευκολύνεται ο έγκαιρος έλεγχος από το Νηπιαγωγείο.

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για το νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, γι αυτό παρακαλούμε πολύ να πραγματοποιούνται τα τεστ … καλύτερα να προλάβουμε κάτι, παρά να υπάρξει διασπορά.

Σε περίπτωση κρούσματος στην τάξη, όλοι οι ανεμβολίαστοι συμμαθητές, θα κάνουν δωρεάν τεστ, κάθε μέρα για 5 ημέρες. Συγκεκριμένα θα κάνουν 2 rapid και 1 self test σε διάστημα 5 ημερών, επιπλέον των 2 σταθερών self test την εβδομάδα, άρα 5 τεστ σε 5 ημέρες.

Οι εμβολιασμένοι συμμαθητές θα κάνουν σύνολο 3 self test δωρεάν εκείνες τις ημέρες.

 

ΦΕΚ 7_22_ΤΡΟΠ ΚΥΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ευχαριστούμε !