Το Ζ,ζ και το Τ,τ … στο νηπιαγωγείο !

Καλημέρα σας αγαπημένα μας παιδάκια ! Πώς είστε ; Φανταζόμαστε τώρα που μπορείτε να βγαίνετε και καμιά βολτίτσα έξω από το σπίτι, να νιώθετε πολύ πιο όμορφα από όλο το προηγούμενο διάστημα. Η Άνοιξη είναι στην πιο όμορφή της στιγμή. Μάλιστα κοντοζυγώνει να μας αποχαιρετήσει και να δώσει τη σκυτάλη στο γλυκό μας Καλοκαιράκι. Πώς πέρασε τόσος καιρός … μακριά μας εσείς, μακριά όλοι από το σχολείο μας ! Βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλά και θα ακούτε από τους γονείς σας και τους μεγαλύτερους γενικά, πώς αυτός ο ιός με την κορώνα, δεν μας έχει εντελώς ξεχάσει, αλλά έχασε πολλή από την δύναμή του. Εμείς ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεχτικοί και να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας.

Σήμερα, επειδή ένας συμμαθητής σας, ο Ορφέας μας ζήτησε να μιλήσουμε για το γράμμα Ζ,ζ και το γράμμα Τ,τ, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή του την επιθυμία. Παρακολουθήστε πιο κάτω τα βίντεο που μιλούν για τις φωνούλες Ζ,ζ και Τ,τ αντίστοιχα και παρατηρήστε τα αντικείμενα που παρουσιάζονται σε κάθε ιστορία.

Το ζηλιάρικο ζουζούνι

Το τρομερό ταμπούρλο

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και βρείτε ποιες ξεκινούν από το γραμματάκι Ζ,ζ και ποιες από το Τ,τ.

Ζωγραφίστε διάφορα πραγματάκια που να ξεκινάει το όνομά τους από Ζ,ζ και Τ,τ και εάν θέλετε γράψτε δίπλα και το όνομά τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας ευχόμαστε να έχετε μία πολύ όμορφη μέρα!!! Σας αγαπάμε πολύ !!!