5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

5ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ ΤΗΛ. 2421042698 email: mail@5lyk-volou.mag.sch.gr

 • you’R Nature you ‘R Future

  Instagram

  #yournatureyourfuture

 • Τα Νέα…του 5ου

  Press Five

  Welcome! ..... Καλώς ήρθατε!

 • Μένουμε Ασφαλείς – Μαθαίνουμε Ασφαλείς

  Αντίσταση στον CoVID-19

  Αντισταθείτε στον CoVID-19 με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

Χρήσιμες σελίδες …

Σελίδες που θα χρειαστείτε για το σχολείο και στα πρώτα φοιτητικά βήματα…

Ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας για να κάνετε την ηλεκτρονική εγγραφή στο σχολείο. Πρέπει να συνδεθεί ο γονέας – κηδεμόνας, κάνοντας χρήση των κωδικών TaxisNet, ο οποίος έχει δηλωθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool.
Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων.  Για να δείτε τα αποτελέσματα θα συμπληρώσετε τον κωδικό εξετάσεων και τα αρχικά σας: Επώνυμο Ονομα  Πατρώνυμο Μητρώνυμο (όπως αναγράφονται στο Δελτίο Εξεταζόμενου).
Εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας για την κατάθεση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Για την είσοδο στην εφαρμογή θα χρειαστείτε τον κωδικό εξεταζόμενου (από το δελτίο εξεταζόμενου) και έναν κωδικό (passwod) που θα δημιουργηθεί στο σχολείο από το μαθητή (τον ίδιο ή άτομο με εξουσιοδότηση από το μαθητή).

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να καταθέσουν Μηχ. Δελτίο με το 10 %  θα χρησιμοποιήσουν τον κωδικό εξεταζόμενου που ήδη έχουν και πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο για την δημιουργία νέου password (οι ίδιοι ή άτομο με εξουσιοδότησή του).

Ηλεκτρονικές Εγγραφές επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για να συνδεθείτε θα χρειαστείτε τον κωδικό υποψηφίου (από το Δελτίο Εξεταζόμενου) και το password (ίδιο με το μηχανογραφικό δελτίο).

Θα σας ζητηθούν στοιχεία επικοινωνίας (ταχ. διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ) όπως και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που αν δεν έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα, είναι καιρός να αποκτήσετε το δικό σας email (όχι αυτό του σχολικού δικτύου xxxx@sch.gr)