• Σχολική γιορτή 27ης Οκτωβρίου 2020

Σας ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθεί κατά τμήμα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

Καλό θα είναι οι μαθητές/τριες να φέρουν τις τσάντες τους με υλικά ζωγραφικής (μπλοκ, μαρκαδόρους κλπ), νερό, μάσκες και δεκατιανό.

Μαθήματα δεν θα γίνουν και το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει. Θα ακολουθηθεί το παρακάτω ωράριο λειτουργίας:

ΤΑΞΕΙΣ   ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Α, Β, Γ   08:30 10:00
Δ, Ε, ΣΤ   08:15 09:45

• Εκλογές για Δ.Σ. Συλλόγου Γ. και Κ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

Δράμα, 19 Οκτωβρίου 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, λόγω των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού, αποφάσισε να ματαιώσει τη Γενική Συνέλευση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί με τα ακόλουθα θέματα:

  • Απολογισμός των δράσεων του Συλλόγου κατά τα προηγούμενα δύο έτη.
  • Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω λήξης της θητείας του.

Αντ’ αυτής προκρίθηκε η παρακάτω διαδικασία:

  • Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. θα δηλώσουν τηλεφωνικά την υποψηφιότητά τους στην Πρόεδρο Ανανιάδου Δέσποινα μέχρι τη Δευτέρα 26/10/2020 στο τηλέφωνο 6948103510.
  • Επίσης, όσοι επιθυμούν να είναι μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής θα δηλώσουν τηλεφωνικά την υποψηφιότητά τους στην Πρόεδρο Ανανιάδου Δέσποινα μέχρι τη Δευτέρα 26/10/2020 στο τηλέφωνο 6948103510.
  • Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων θα δοθεί φάκελος με το ψηφοδέλτιο σε κάθε μαθητή, έτσι ώστε οι γονείς και κηδεμόνες να επιλέξουν, βάζοντας μέχρι τρεις (3) σταυρούς, τους υποψηφίους που επιθυμούν.
  • Στη συνέχεια, ο φάκελος θα επιστραφεί στο σχολείο από τους ίδιους τους γονείς και κηδεμόνες σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί, ώστε να γίνει η καταμέτρηση και η ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

 Η ενεργή υποστήριξη και συμμετοχή σας, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς, κρίνεται απαραίτητη. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων στις διαδικασίες.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ανανιάδου Δέσποινα Κίζα Γεωργία

• Ευχαριστίες

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρεία ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E. για την πολύτιμη προσφορά της στο σχολείο μας δεκατεσσάρων (14) κιβωτίων καθαριστικών της ΚΛΙΝΕΧ για την καθημερινή απολύμανση των κτιρίων και την προστασία εκπαιδευτικών και παιδιών από τον κορωνοϊό.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Για τον Σ.Δ.
Ο Διευθυντής του Σxολείου
Ζήσης Μοσχίδης


• Οικονομική στήριξη άρρωστης μικρής από τη Δράμα

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν Δράμας, μας καλεί όλους να στηρίξουμε τη μικρή Μ., 4.5 ετών από τη Δράμα, που έχει διαγνωστεί προ διετίας με κακοήθη όγκο στον νεφρό και χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά μας.

Μετά από αλλεπάλληλες επεμβάσεις και θεραπείες, έχουν δαπανηθεί τεράστια ποσά από την οικογένεια και το κοντινό της περιβάλλον και πλέον αδυνατεί να καλύψει οικονομικά το τελευταίο, δύσκολο και πολύ δαπανηρό χειρουργείο στο οποίο πρέπει άμεσα να υποβληθεί.

Παρακαλούμε πολύ όποιον μπορεί, να βοηθήσει οικονομικά με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, ώστε να εξασφαλιστεί τα απαιτούμενα για την θεραπεία της μικρής Μ.

Τα χρήματα θα τα συγκεντρώσουν οι διευθυντές και θα τα παραδώσουν στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Ε.Π.Ε.Ν.ΔΡΑ.


• Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου

Η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
σε συνεργασία με την
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας
διοργανώνουν

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

μεταξύ των ομάδων
της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A. Δράμας
και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος

Ο αγώνας θα γίνει
στο ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ
τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
και ώρα 16:30

ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΥΣΗΣ 2 ΕΥΡΩ
θα διατίθενται από το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Τροχαίας Δράμας
Πληροφορίες: 6940.272.103

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 7χρονου ΘΕΟΦΑΝΗ
ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΙΜΙΑ


• Ευχαριστίες

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τις ‘Ασφάλειες Αφοί Αρβανιτίδη’ για τη δωρεά έξι (6) λίτρων αντισηπτικών προς άμεση χρήση για την προστασία των μαθητών/τριών μας από τον κορωνοϊό.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Για τον Σ.Δ.
Ο Διευθυντής του Σxολείου
Ζήσης Μοσχίδης



• Εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο σχολείο: Οδηγίες για Γονείς

Σας γνωστοποιούμε το εγχείρημα της Π.Δ.Ε. Νοτίου Αιγαίου που υλοποιήθηκε από μια ομάδα στελεχών της εκπαίδευσης, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, πληροφορικών και άλλων και στοχεύει να ενισχύσει τη συνεργασία και την επικοινωνία του σχολείου με την οικογένεια, προκειμένου να συνεχιστεί η μαθησιακή πορεία των μαθητών και σε πιο δύσκολες συνθήκες.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες δύο παρουσιάσεις/σεμινάρια:

1. Οδηγίες για Γονείς

2. Οδηγίες για Εκπαιδευτικούς


• Ευχαριστίες

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Δράμας για την προσφορά τριών συσκευασιών παιδικών μασκών προς άμεση χρήση για την προστασία των μαθητών/τριών μας από τον κορωνοϊό.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Για τον Σ.Δ.
Ο Διευθυντής του Σxολείου
Ζήσης Μοσχίδης


Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση