stripes_school

• Καλή νέα σχολική χρονιά!

Το καλοκαίρι πέρασε (με μάσκες και αντισηπτικά) και ελπίζουμε η νέα σχολική χρονιά 2020-2021 να σας βρίσκει όλους υγιείς!

Σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις του Υ.ΠΑΙ.Θ., ο αγιασμός θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 (η ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα από το σχολείο).

Εμείς, ως υπηρεσία, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους παλιούς και τους νέους μαθητές μας. Τις επόμενες μέρες, θα ενημερωθείτε από αυτήν εδώ τη σελίδα αλλά και την Κοινότητά μας στο Viber για τις λεπτομέρειες (ωράριο, μάσκες, αντισηπτικά κ.λ.π.)

Προς το παρόν, επιτρέψτε μας να σημειώσουμε κάποια πράγματα:

  • Οι μαθητές που θα πάνε στις Α’ και Δ’ τάξεις, θα πρέπει να προσκομίσουν μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή που είναι απαραίτητο για τη συμμετοχή στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.
  • Οι κηδεμόνες των μαθητών της Α’ τάξης, θα πρέπει να περάσουν  (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) από το σχολείο, ώστε να παραλάβουν τα στοιχεία λογαριασμού και email του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου που έχουμε δημιουργήσει για το παιδί τους. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την επικοινωνία των εκπαιδευτικών με τους μαθητές τους αλλά και για την πρόσβαση των παιδιών στις πλατφόρμες της τηλεκπαίδευσης. Μαζί, θα πάρουν οδηγίες για το πως θα εγγραφούν στην Κοινότητά Viber του Σχολείου μας.

Καλή δύναμη σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση