1ο ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ/ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Για τους γονείς του 1ου πρωινού τμήματος

Μετά την εφαρμογή του προγράμματος για την διατροφική μας συμπεριφορά ( το καλάθι του πικ νικ wwf Ελλάς” και τις πιθανές αλλαγές που έγιναν σε επιλογές και συνήθειες, παρακαλούμε όσοι δεν έχουν ακομα συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο ΜΕΤΑ, να το κάνουν και να μας το στείλουν.

https://docs.google.com/document/d/1A3A9POGFf6HGvFkSQCvX-7pjlLdU1qBX/edit?usp=sharing&ouid=111624570501754005949&rtpof=true&sd=true

ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ / 3ο εργαστήρι δεξιοτήτων

Ολοκληρωσαμε το 3ο εργαστήρι δεξιοτήτων ” το καλάθι του πικ νικ WWF Ελλάς”.  Στις 12-4-204 επισκεφθήκαμε τον ναό του Αγίου Παντελεήμονα και στην αυλή του πήραμε το δεκατιανό μας. Υπέροχο περιβάλλον, μια όαση φυσικής ομορφιάς και γαλήνης.

Ευχαριστούμε την αρμόδια υπηρεσία την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης και ιδιαίτερα την κυρία Μπακιρτζή Όλγα, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για άδεια επίσκεψης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΣΑΠΑΤΩΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Στις 4-4-2024 τα δυο πρωινά υποχρεωτικά τμήματα επισκέφθηκαν την Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κασσάνδρου και συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το βιβλίο. Γνωρίσαμε την συγγραφέα κυρία Τσαπατώρα Ευαγγελία, που μας παρουσίασε το βιβλίο της ” Γήινοι και εξωγήινοι και το σβηστό φεγγάρι. Ακολούθησε εργαστήρι σχετικό με το θέμα, όπου οι μαθητές δημιούργησαν αφού πρώτα έμαθαν την ενδιαφέρουσα ιστορία του βιβλίου. Διασκέδασαν και έβαλαν την φαντασία να δουλέψει πάνω στους ρόλους.

1ο ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΘΕΜΑ: ΣΕΙΣΜΟΙ και ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ/ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Στις 2-4-2024 υλοποιήσαμε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ΣΕΙΣΜΟ και τα ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, με την ευγενική συνεργασία της κυρίας Κίρκου Στέλλας, που είναι και η επιστημονική της κατάρτιση και επαγγελματική απασχόληση. Το θέμα κυρίως χρήσιμο, ως προς τις γνώσεις αλλά και κυρίαρχο στα ενδιαφέροντα των μαθητών μας. Έγινε θεωρητική παρουσίαση με τη βοήθεια του υπολογιστή και με το ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό, πρακτική-βιωματική εφαρμογή και δημιουργική εικαστική δραστηριότητα με τα παιδιά.



Λήψη αρχείου

2ο ΠΡΩΙΝΟ ΤΜΗΜΑ-3ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Στο 2ο πρωινό τμήμα ολοκληρώσαμε τις δραστηριότητες που είχαμε προγραμματίσει για το ” Καλάθι του Πικ Νικ”, στο 3ο Εργαστήρι Δεξιοτήτων.

Συμμετοχή όλου του τμήματος σε συνεργασία με τους γονείς των μαθητών.

Μπορείτε να  δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ https://drive.google.com/file/d/1loxv9646NSm2KznEQi1Q-DyErYImfXMB/view?usp=sharing

1ο πρωινό τμήμα- Για την υλοποίηση και ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων στο 3ο Εργαστήρι Δεξιοτητων

Πατήστε τον σύνδεσμο για να βρείτε τις οδηγίες και υλικό που θα σας χρειαστεί και τον σύνδεσμο για το ερωτηματολόγιο που πρέπει να απαντήσετε ψφιακά και να το στείλετε στο mail του νηπιαγωγείου μας.

https://docs.google.com/document/d/1G1K5EVrp2VEgoKypbnR0ADS2y3OYi22a/edit?usp=sharing&ouid=111624570501754005949&rtpof=true&sd=true

https://drive.google.com/drive/folders/1VghR_pzkYsSfHl14FNkPODwd4cfaGZau?usp=sharing