Καλοκαιρινή γιορτή: “Σαν παλιό Σινεμά “

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας με θέμα “Σαν παλιό Σινεμά “. Οι μαθητές-τριες ενσάρκωσαν διάφορους πρωταγωνιστικούς ρόλους του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Στο τέλος σε κλίμα χαράς και συγκίνησης απονεμήθηκαν βραβεία και ενθύμια στους μαθητές-τριες αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο τους μαθητές-τριες που θα πάνε στο δημοτικό σχολείο από το Σεπτέμβριο και περιμένοντας τα μικρά νήπια να γίνουν μεγάλα νήπια την επόμενη σχολική χρονιά.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, που ήταν δίπλα μας όλη τη σχολική χρονιά σε ο,τι χρειαζόμασταν. Επίσης να ευχαριστήσουμε και για την πρωτοβουλία του να προσφέρει παγωτά στο τέλος της γιορτής όπως επίσης και να δωρίσει σε όλους τους μαθητές-τριες τις αναμνηστικές φωτογραφίες.