Υλοποιώντας το Σχέδιο Δράσης…

Άρχισαν εργασίες ελαιοχρωματισμού των κιγκλιδωμάτων από συνεργείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού του αυλογύρου και των κιγκλιδωμάτων της αυλής από συνεργείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ζωγραφικής στους τοίχους και κατασκευής επιδαπέδιων παιχνιδιών στον αύλειο χώρο από τους  μαθητές, τους γονείς και τις εκπαιδευτικούς του Σχολείου. Στις εργασίες ζωγραφικής στους τοίχους συμμετείχαν εθελοντικά και  εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φερών-Βελεστίνου.

Έγινε δενδροφύτευση ελιών και διαμορφώθηκαν μικρά φυσικά οικοσυστήματα (λαχανόκηπος, ανθόκηπος, κήπος με αρωματικά φυτά), όπου οι μαθητές ανέπτυξαν βιωματικές και ομαδοσυνεργατικές δραστηριότητες (φύτεμα φυτών, σκάλισμα, πότισμα κτλ) και ενισχύθηκε η ενεργητική αλληλεπίδρασή τους με το περιβάλλον της φύσης.

Κάγκελα    Τοίχος 1   Παιδάκια βάφουνστην αυλή   Βάψιμο αυλής 1   ελιές   

Έναρξη εργασιών   Κήπος 2   Κήπος γονείς   

Λουλούδια   Κήπος φύτευση