Αρχική » Ημέρα της Ευρώπης » Ημέρα της Ευρώπης – Εκδήλωση

Ημέρα της Ευρώπης – Εκδήλωση

Το σχολείο μας συμμετείχε με μουσικοχορευτικά δρώμενα στην εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης, που διοργάνωσε το γραφείο Europe Direct Ηπείρου στα Ιωάννινα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.  Βέβαια, ως ημέρα της Ευρώπης έχει οριστεί να εορτάζεται πανευρωπαϊκά η 9η Μαϊου κάθε έτους, όμως λόγω διακοπών του Πάσχα συναποφασίσαμε φέτος ο εορτασμός της στην περιοχή μας να γίνει νωρίτερα.

Στην εκδήλωση τα σχολεία EPAS από την ήπειρο συμμετείχαμε καθένα με το δικό του δρώμενο. Το δικό μας σχολείο εντυπωσίασε το κοινό χορεύοντας ευρωπαϊκούς χορούς και τραγουδώντας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα οι μαθητές μας χόρεψαν το Τανγκό “Por una cabezaΣυνθέτης Carlos Gardel  και το Βάλς Second Waltz, Συνθέτης Dmitri Shostakovich). Τέλος τραγούδησαν το “Ψηφίζω…” με στίχους και μελωδία από την ομάδα EPAS του 4ου ΓΕΛ.

Στην είσοδο της αίθουσας Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος, όπου φιλοξενούνταν η εκδήλωση,καθένα από τα συμμετέχοντα σχολεία EPAS στην εκδήλωση είχε ένα χώρο τον οποίο είχε κατάλληλα διακοσμήσει, με υλικό σχετικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ευρωεκλογές. Πρωτοτυπία στο δικό μας stand αποτέλεσε το γεγονός ότι οι αφίσες και τα έντυπα ήταν όλα δημιουργίες των μαθητών μας!

Τραγούδι 4ου ΓΕΛ για ευρωεκλογές

Εκδήλωση για αιθαλομίχλη 27/3/2024

Γκάλοπ για αιθαλομίχλη

Τοιχογραφία infopoint

Ύμνος Ευρωπαϊκής Ένωσης

RSS Ενημέρωση από Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

European Radio Logo
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση