Συμμετοχή στο Αiesec-young power

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2016 από ΜΗΤΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ.
Κατηγορίες: ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, Χωρίς κατηγορία.

images09

Για πρώτη χρονιά φέτος το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα ΑIESEC-Young Power. Μέσα από το πρόγραμμα Young Power επιδιώκεται, για διάστημα 5 εβδομάδων, οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με φοιτητές από το εξωτερικό και μέσα από μία σειρά workshops να αναπτύξουν προσωπικές δεξιότητες (επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδική εργασία, διαχείριση χρόνου, δεξιότητες παρουσίασης), να εξοικειωθούν με τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας και  να γνωρίσουν έναν άλλο πολιτισμό.

Το σχολείο μας είχε τη χαρά να συνεργαστεί με την Χian Zhou, μια φοιτήτρια δημοσιογραφίας από την Κίνα. Οι μαθητές εργάστηκαν με ενθουσιασμό, ατομικά και σε ομάδες, αντάλλαξαν απόψεις για κοινωνικά θέματα, ενημερώθηκαν για τον Κινέζικο πολιτισμό και παρουσίασαν εργασίες για τον Ελληνικό πολιτισμό.

Η τοπική  επιτροπή του ΑΙΕSEC υπάγεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει παρουσία σε αυτό από το 1986.

To πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο μάθημα των Αγγλικών με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κυριακή Μήτσιου.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες σε : https://sites.google.com/site/4gymxal/to-scholeio-1/p-r-o-g-r-a-m-m-a-t-a/2015-2016/alla/aiesec-youngpower

.

 

 

 

 

 

1.116 Σχόλια  μαριαννα
Σχόλιο στις 3 Απριλίου 2016.

Κυρία Μήτσιου θα σας πρότεινα με πολλή χαρά να συνεχίσετε αυτό το πρόγραμμα και τα υπόλοιπα χρόνια για να το γνωρίσουν και περισσότερα παιδιά. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων