ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑΞΗ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-22. ΕΝΤΥΠΑ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Αγαπητοί γονείς

Θα  θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σύμφωνα με την εγκύκλιο που λάβαμε σήμερα, οι εγγραφές για την Α΄ Δημοτικού του σχολείου μας, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν από τη  Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021   έως και  την Παρασκευή 19  Μαρτίου 2021  και ώρες 11.00 με 14.00

 Οι εγγραφές θα γίνονται με ραντεβού (που θα κλείσετε στο  2107781481 ή στέλνοντας μήνυμα στο 4dz@sch.gr)  και με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το κοινό) 

Στην Α΄ Δημοτικού γράφονται τα παιδιά που γεννήθηκαν παιδιά από 1-1-2015 μέχρι και 31-12-2015.

Στο σχολείο μας γράφονται μόνο τα παιδιά που η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας των γονέων τους είναι στις οδούς που θα βρείτε ΕΔΩ.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

  1. Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού,  στο οποίο να φαίνεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια  ή προσκόμιση άλλου στοιχείου. Πέρα από την επίδειξη του βιβλιαρίου θα σας παρακαλούσαμε να μας φέρετε φωτοτυπία της σελίδας του βιβλιαρίου που εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού καθώς και όλων των σελίδων με τα εμβόλια.
  2. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Έντυπο του Δελτίου Υγείας του μαθητή μπορείτε  να ζητήσετε από το σχολείο ή να το κατεβάσετε από εδώ .

Το Δελτίο Υγείας, συμπληρώνεται  από παιδίατρο, ισχύει για 3 έτη και  μπορεί να κατατεθεί στο σχολείο μέχρι και  17/9/2021. Για να είναι το παιδί σας καλυμμένο ολόκληρο το τρίτο έτος, σας προτείνουμε να συμπληρώσετε το Δελτίο Υγείας μετά τις 20/6/2021 και να το φέρετε με την έναρξη των μαθημάτων το Σεπτέμβρη.

  1. Λογαριασμό (ΔΕΗ ή  ΕΥΔΑΠ) στο όνομα του πατέρα ή της μητέρας ή φωτοτυπία συμβολαίου μίσθωσης με το έντυπο ηλεκτρονικής κατάθεσής του ή έντυπο Ε1.
  2. Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (από το 4ο & 17ο Νηπ. Ζωγράφου θα μας δοθούν υπηρεσιακά).
  3. Πιστοποιητικό Γέννησης του οποίου δεν απαιτείται η προσκόμιση του από τους γονείς, αλλά αναζητείται από εμάς, μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ.

Για την εγγραφή των παιδιών σας επίσης   θα  συμπληρώσετε τα παρακάτω έντυπα, που θα υπάρχουν σε φωτοτυπία από 01/03/2021 και στο σχολείο:

  1. Την αίτηση Υπεύθυνη δήλωση, που προβλέπεται από το Π.Δ.
  2. Αναλυτικό πίνακα στοιχείων και παρακαλούμε να τον  φέρετε συμπληρωμένο με την εγγραφή. Τα στοιχεία που αναγράφονται δεν κοινοποιούνται πουθενά.
  3. Αίτηση-Δήλωση γονέα για τη συμμετοχή ή όχι των παιδιών σας στο πρόγραμμα του ολοήμερου. Να σας ενημερώσουμε ότι στο σχολείο μας λειτουργούν τμήματα ολοήμερου για τα παιδιά που οι γονείς τους επιθυμούν να παραμένουν μετά το τέλος του κανονικού προγράμματος. Υπάρχει η δυνατότητα αποχώρησης στις 15.00  ή  στις 16.00. Η ώρα όμως που θα επιλέξετε, σύμφωνα με το νόμο, ισχύει για όλη την εβδομάδα καθώς και όλο το σχολικό έτος.Επίσης στην ίδια Αίτηση – Δήλωση μπορείτε να δηλώσετε για την πρωινή Ζώνη του Ολοήμερου ώστε, αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και μας δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε πρόγραμμα Πρωινής Ζώνης (07.00 με 08.00).Στο πρόγραμμα του Ολοήμερου οι μαθητές μελετούν τα μαθήματά τους, εκτελούν τις εργασίες που έχουν για το σπίτι και, ανάλογα το πρόγραμμά τους, μπορεί να έχουν Γυμναστική, Μουσική, χορούς και Πληροφορική.Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε στην άψογη συνεργασία μας.

    Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

          ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ