Αρχική » 2024 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2024

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ελαιοτριβείο “ο Κυβερνήτης”

Την πεμπτη 14/3/2024 η Ε και ΣΤ τάξεις του σχολείου μας επισκέφτηκαν το ελαιοτριβείο «ο Κυβερνήτης» που βρίσκεται στον Άγιο Ματθαίο! Ακολούθησε σχετική ενημέρωση και ξενάγηση στον χώρου του ελαιουργείου καθώς επίσης και γευσιγνωσία του Λαδιού σε διάφορες μορφές του !

ελ 3 ελι 2 ελια 1

Αποκριάτικα Δρώμενα

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας αποκριάτικες εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων. Τα παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας και παίζοντας. Αυτό που τους ενθουσίασε περισσότερο ήταν οι διαγωνισμοί του καλύτερου χορευτή και της καλύτερης στολής, ενώ δεν έλειψαν και τα κεράσματα που ο σύλλογος ετοίμασε για τα παιδιά μας.

απ 3 απ 2 απόκριες 1

Οι Μύθοι του Αισώπου- Φιλαναγνωσία

Είχαμε την ευχαρίστηση να έχουμε ως καλεσμένη στο σχολείο μας την κα. Ντίτορα Μαρία, η οποία μας διάβασε ιστορίες από το βιβλίο της “Αισώπειοι Μύθοι”. Οι μαθητές όλων των τάξεων πέρασαν στην αίθουσα εκδηλώσεων, άκουσαν τους μύθους σε μορφή ποιήματος, αλληλεπίδρασαν με τη συγγραφέα και πραγματοποίησαν δραστηριότητες βασισμένες στις ιστορίες. Ήταν μια υπέροχη μέρα γεμάτη διδάγματα για όλους.

αισωπος 1 viber image 2024 02 29 19 31 51 798

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε τον αριθμό μητρώου εγγραφής των μαθητών στο σχολείο μας, εκδίδοντας ηλεκτρονικά μια βεβαίωση φοίτησης μέσω του gov.gr.

Συγκεκριμένα, εάν αναζητήσετε στο gov.gr τη συγκεκριμένη λειτουργία και εκδώσετε τη βεβαίωση φοίτησης, μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας το σχετικό έντυπο που περιέχει μέσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτό το έντυπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού, για κάθε νόμιμη χρήση.

Η ακριβής διεύθυνση όπου μπορείτε να μεταφορτώσετε τη βεβαίωση φοίτησης του παιδιού σας είναι η: https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-paideias-kai-threskeumaton/paideias-kai-threskeumaton/attending-school

Εγγραφές στην Α΄ τάξη 2024-2025Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση