ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2023-2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2023-24

 

 

Οι εγγραφές στο Δημοτικό Σχολείο θα γίνουν από 1 έως 20 Μαρτίου 2023 κατόπιν συνεννόησης με τη διευθύντρια του σχολείου.

 

Κατά το σχολικό έτος 2023-2024 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως και 31-12-2017.

 

Δικαιολογητικά εγγραφής

 

  1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου-Κοινότητας. (Δεν απαιτείται η προσκόμιση Πιστοποιητικού Γέννησης αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ)

 

2*  Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) – ή άλλου στοιχείου – από όπου φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

 

3* Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

 

4* Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (Λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ή Μισθωτήριο οικίας).

(Σύμφωνα με τις οδηγίες: Συνιστάται, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, όπως ελέγχουν με ιδιαίτερη προσοχή το εν λόγω αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου οι μαθητές να εγγράφονται αποκλειστικά και μόνο στα όρια της σχολικής τους περιφέρειας {ΦΕΚ109/Α/1-8-2017)

 

5* Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

 

6  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οι μαθητές/τριες της Α ́ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο.

 

*Τα παραπάνω καταθέτει ο γονέας.

Η Διευθύντρια

 

Βράβευση μαθητών για τους αγώνες Μπαντμιντον

11 55

Εκδήλωση για την Γιορτή του Πολυτεχνείου

17.14 17.71 17.81

Επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης(Αλυκές Λευκίμμης)

11 22 33

Ημέρα Αθλητισμού

61 αθλητισμου 2 αθλητισμου1

Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΤΕΣΤ

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (4ο ΛΕΥΚΙΜΗΣ).
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων