Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας edupass.gov.gr για τη δήλωση των τεστ και την έκδοση της «σχολικής κάρτας» από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr, η οποία αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών. Χάρη στο edupass.gov.gr, o Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει…Συνέχεια ανάγνωσης Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας edupass.gov.gr για τη δήλωση των τεστ και την έκδοση της «σχολικής κάρτας» από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Διδακτικές επισκέψεις, μετακινήσεις στο πλαίσιο πολιτιστικών δράσεων κ.λπ.

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα διδακτικών επισκέψεων και μετακινήσεων στο πλαίσιο πολιτιστικών δράσεων, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων επιστημονικού περιεχομένου της σχολικής μονάδας μας, για το επόμενο δίμηνο (μέχρι τη λήξη του α’ τριμήνου):…   Λήψη αρχείου

Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία ομίλων δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Λήψη αρχείου

Ενημέρωση για το γιορτασμό της επετείου της Εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν σε κάθε τμήμα / τάξη του σχολείου μας εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, που θα έχουν διάρκεια δύο (2) διδακτικές ώρες. Εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα…Συνέχεια ανάγνωσης Ενημέρωση για το γιορτασμό της επετείου της Εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου

Απόφαση για την οργάνωση και λειτουργία ομίλων δημιουργικότητας και καινοτομίας (Ο.Ε)

Λήψη αρχείου

Έκθεση της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης στο 4ο Πειραματικό Σχολείο της Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο»

Έκθεση της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης στο 4ο Πειραματικό Σχολείο της Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο» Στο 4ο Πειραματικό Σχολείο της Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο» φιλοξενείται, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, η περιοδική έκθεση «Η Κέρκυρα του 1821 και η μορφή του Ιωάννη Καποδίστρια». Η έκθεση, που περιλαμβάνει μια σειρά χαρακτικών έργων ιστορικής σημασίας και αναφοράς της…Συνέχεια ανάγνωσης Έκθεση της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης στο 4ο Πειραματικό Σχολείο της Κέρκυρας – «Αθηναγόρειο»

Ενημέρωση για τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) των μαθητών/τριών μας.

  Ενημέρωση για τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) των μαθητών/τριών μας. 1. Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, οι μαθητές/τριες του Πειραματικού Σχολείου θα πρέπει να φέρουν τη σχολική κάρτα covid-19, τη δήλωση, δηλαδή, αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test), την οποία δεν επέδειξαν την Παρασκευή, λόγω της αναστολής λειτουργίας του Σχολείου. Θα δείξουν τη Δευτέρα…Συνέχεια ανάγνωσης Ενημέρωση για τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) των μαθητών/τριών μας.

Ανακοίνωση για τους ομίλους δημιουργικότητας και καινοτομίας

Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση