ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 4ου Δ.Σ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Στα πλαίσια της ετήσιας παρουσίασης σχολικών Προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, στις 14-6-2018 διοργανώθηκε η παρουσίαση ομαδικών παιχνιδιών, γυμναστικών επιδείξεων ,χορών μοντέρνων, και παραδοσιακών, από το γυμναστή του σχολείου μας Παρασχούδη Χαράλαμπο στην αυλή του σχολείου μας.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή πήραν μέρος οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας. Οι μαθητές με πολύ μεράκι και καλή συνεργασία μεταξύ τους κατάφεραν να μας καταπλήξουν ακόμη μια φορά, με το τέλειο θέαμα που μας πρόσφεραν.

Ο κύριος Παρασχούδης Χαράλαμπος υπομονετικά οργάνωσε αυτή την καλοκαιρινή γιορτή αποχαιρετισμού δίνοντας μια χαρούμενη πινελιά στο τοπίο, αλλά και στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Οι μαθητές διασκέδασαν πραγματικά μέσα από το τραγούδι , το χορό, το παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Από τη γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα πολύχρωμα μπαλόνια ,πισίνες χρωματίζοντας το καλοκαιρινό τοπίο.

Το παιχνίδι είναι η τροφή της ψυχής, ο χορός η εκτόνωση, η δεξιοτεχνία και η αρμονία των κινήσεων του σώματος.

Μπράβο λοιπόν στον κύριο Παρασχούδη Χαράλαμπο για τη σωστή επιλογή των μουσικών κομματιών, μπράβο και στον ηχολήπτη Μάρκου Σωτήρη για τη σωστή ηχητική.

Μπράβο σε όσους βοήθησαν στο στήσιμο της καλοκαιρινής γιορτής.

Μπράβο στους μικρούς μαθητές για την καλή τους συνεργασία και το καλό θέαμα που προσέφεραν στο κοινό της σχολικής μονάδας, μαθητές και δασκάλους, γονείς και φίλους.