Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Ηλικιωμένη ζωντάνεψε λίγο πριν κηδευτεί!!!!

Πατήστε το play για να ακούσετε το γάτο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Εφημερίδες (αθλητικές και μη)

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Ηλικιωμένη ζωντάνεψε λίγο πριν κηδευτεί!!!!

Η 88χρονη Maria das Dores διακομίστηκε ξανά πίσω στο νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχε επιβεβαιωθεί ο θάνατός της!

Η Dores είχε αρχικά εισαχθεί στην κλινική στην πόλη Ipatinga με τις αρτηρίες φραγμένες και προχωρημένο Alzheimer. Οι γιατροί ανακοίνωσαν το θάνατό της στις 22 Δεκεμβρίου αφού δεν έβρισκαν πια κανένα ίχνος ζωής. Έτσι το σώμα της, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να προετοιμασθεί για κηδεία.


Όμως ένας από τους νεκροθάφτες λίγες ώρες πριν την θάψουν παρατήρησε ότι η 88χρονη ανέπνεε και άρχισε να κινείται. Πλέον διενεργείται έρευνα για να βρεθεί πώς οι γιατροί έκαναν ένα τέτοιο τρομερό λάθος.

Μα πραγματικά τι χειρότερο μπορούν να κάνουν οι γιατροί.Φώναξαν τα παιδιά της (αν έχει βέβαια)και τους ανακοίνωσαν ότι η μητέρα τους πέθανε. Τη στεναχώρια θα πέρασαν!!!!!Και μόλις το συνειδητοποίησαν,σού λένε ότι ζει ακόμα…Μόλις άκουσα το περιστατικό άρχισα να σκέφτομαι ότι κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έφυγαν,πως έφυγαν άραγε??Μήπως ζωντανοί???Αυτό δεν θα το μάθω ποτέ,είναι το μόνο σίγουρο!!!!!Εσάς μήπως σας μπήκαν υποψίες,τι σκέφτεστε για αυτό το συμβάν??

Πηγή:http://www.newsbomb.gr/blogs/story/238391/ilikiomeni-zontanepse-ligo-prin-kideytei


4 Σχόλια

  1. Αναστασία δες το προηγούμενο σχόλιό μου περί νεκροφάνειας και ψάξε το αν θέλεις και στο Διαδίκτυο. Όσο για τα ιατρικά λάθη δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, υπάρχουν κι αυτά, και οι γιατροί μην το ξεχνάμε άνθρωποι είναι δεν είναι θεοί.

  2. αποκλειετε να εχει γινει αυτο!!!να πε8ανε και να ξαναζοντανεψε???πολυ περιεργο αυτο και εγο χασει τον αγαπημενο μου ανθρωπο πριν 2 χρονια και ολα αυτα χαρισ αυτοσ τουσ ηλιθιουσ γιατρουσ!!!!

  3. Μα πραγματικά οι γιατροί κάνουν τόσα λάθη,και το αποτέλεσμα είναι να τα περνάμε εμείς!!!Μετά από αυτό το άρθρο άρχισα να σκέφτομαι αν ο πιο κοντινός μου άνθρωπο(που τον έχασα πρόσφατα) έφυγε από λάθη γιατρών!!???Αυτό δυστυχώς δεν θα το μάθω ποτέ!!!

  4. Εδώ που τα λέμε τα φαινόμενα νεκροφάνειας δεν είναι τόσο σπάνια όσο πιστεύουμε. Έχω γνωρίσει προσωπικά άνθρωπο που πέθανε στ’ αλήθεια με την… τρίτη. Τις δυο πρώτες φορές… συνερχόταν στο γραφείο κηδειών! Την τρίτη φορά μάλιστα κανείς δεν πίστευε ότι πέθανε στ’ αλήθεια!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση