Happy Birthday Codeweek

Ξεκινήσαμε το 2ο project μας για το codeweek με συντονίστρια την συνάδερφο Μ. Ζαχαρία.

CODE WEEK 1

  code week

Σε πρώτη φάση και στον παραπάνω δοσμένο “χάρτη” έπρεπε να κατευθύνουμε την bee-bot να περάσει από όλα τα δώρα και να καταλήξει στην τούρτα. Έπρεπε να βρίσκουμε τα βήματα και να τα σημειώνουμε με βελάκια, αλλά και να τα πατάμε σαν εντολές στο ρομπότ μας.

4

Στην συνέχεια έπρεπε να επιλέξουμε και εμείς να κρύψουμε ένα extra δώρο σε κάποιο σημείο του “χάρτη” και να φτιάξουμε τον κώδικα, προκειμένου να τον “σπάσουν ” και τα υπόλοιπα σχολεία της Ευρώπης που παίρνουν μέρος στο project.

1

5δώρο

 

Τέλος, έπρεπε να “σπάσουμε” και εμείς με την σειρά μας τους κώδικες με τα κρυμμένα δώρα των άλλων σχολείων.

Κάθε φορά ανυπομονούσαμε να βρούμε το κρυμμένο δώρο και φυσικά να προγραμματίσουμε το ρομπότ μας μέχρι να φτάσει σε αυτό!!!

Ενδεικτικά:

activity page activity page 1

Ήταν μια ενδιαφέρουσα και πολύ διασκεδαστική δράση που μας έδωσε πολλά οφέλη!